Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Talotekniikan ammattitutkinto, nuohooja

Taitotalo
Yhteenveto
0 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 0 EUR)
   
Helsinki
Tutkinto
Taitotalo

Talotekniikan ammattitutkinto, nuohooja

Nuohooja tuntee alansa lainsäädännön, ohjeet sekä suositukset. Nuohoojana osaat neuvoa ja opastaa asiakkaita palamiseen, korvausilmaan, tulisijoihin ja savuhormeihin liittyvissä suunnittelu-, asennus-, käyttö- ja huoltoasioissa. Hallitset palonehkäisyn perusteet ja tunnet tärkeimmät kiinteistöjen palo- ja asumisturvallisuuteen vaikuttavat tekijät sekä tunnistat puutteet ja riskit. Nuohooja (AT) suorittanut henkilö toimii palo- ja asumisturvallisuuden nuohousalan ammattilaisena joko itsenäisenä ammatinharjoittajana tai osana isompaa tiimiä.

Oppiminen tapahtuu pääosin työpaikalla päivittäisissä työtehtävissä. Tämän lisäksi opiskelija osallistuu henkilökohtaisesti suunnitellun aikataulun mukaisesti lähiopintoihin Taitotalossa sekä ohjattuun verkko- ja itseopiskeluun. Tutkintosuoritukset tehdään näytöin omien työtehtävien yhteydessä. Arvioinnin tekevät opettaja ja työpaikan edustaja yhdessä.

Tutkinnon rakenne

Sisältö vastaa Talotekniikan ammattitutkinnon nuohouksen osaamisalan tavoitteita.

Tutkintonimike on Nuohooja (AT)

Tutkinto muodostuu kahdesta pakollisesta tutkinnon osasta (100 osp)

  • Tulisijojen ja savuhormien nuohous, 50 osp
  • Kiinteistöjen palo- ja asumisturvallisuuden tarkkaileminen, 50 osp

Lisäksi valinnaisista tutkinnon osista (50 osp)

  • Ilmanvaihtojärjestelmien mittaukset ja tasapainotus, 20 osp
  • IV- Koneiden huoltaminen, 15 osp
  • Ilmanvaihtojärjestelmien puhdistaminen, 15 osp

Tutustu tarkemmin tutkinnon perusteisiin tästä

Tutkintokoulutus

Koulutuksen alussa opiskelijalle tehdään henkilökohtaisen opiskelusuunnitelma ja varmistetaan ammattitutkinnon soveltuvuus. Opiskeluaika ja tutkinnon suorittamisaika määräytyvät yksilöllisesti.

Katso lisää ammatillisten tutkintojen suorittamisesta

Opiskelijaksi soveltuminen

Soveltuvuus alalle ja edellytykset suorittaa tutkinto. Hakijalla tulee olla hyvä fyysinen kunto sekä riittävä suomen kielen taso. Opiskelijalla tulee olla työelämävalmiudet ja kyky työskennellä niin itsenäisesti kuin osana työryhmää.

Tutkinnon suorittaakseen hakijalla tulee olla työpaikassa mahdollisuus tehdä alan tutkintoon liittyviä monipuolisia työtehtäviä.

Toteutus

Oppisopimuskoulutuksen opiskelijamaksu opiskelijalle on 280 €. Opiskelijamaksua ei palauteta koulutuksen keskeytyessä. Paikkoja on rajoitetusti. Yritykselle oppisopimus on maksuton. Katso lisää oppisopimuksesta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Talotekniikan ammattitutkinto, nuohooja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Talotekniikan ammattitutkinto, nuohooja? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Talotekniikan ammattitutkinto, nuohooja täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: