Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Talotekniikan ammattitutkinto, putki- ja ilmanvaihtoasennuksen osaamisala

Taitotalo
Yhteenveto
0 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 0 EUR)
   
Helsinki
Tutkinto
Taitotalo

Talotekniikan ammattitutkinto, putki- ja ilmanvaihtoasennuksen osaamisala

Tavoitteet ja hyödyt

Tavoitteena on suorittaa Talotekniikan ammattitutkinto putki- tai ilmanvaihtoasentaja (AT). Koulutuksessa keskitytään mm. LVI- tekniikan syvällisempään ymmärtämiseen sekä järjestelmien mittauksiin ja säätöön. Harjoittelemme BIM-tietomallien hyödyntämistä urakoinnissa ja huollossa. Lisäksi opit tuntemaan ajankohtaiset viranomaismääräykset ja ohjeet sekä soveltamaan niitä omassa toiminnassasi. Opiskelu kehittää myös yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitojasi eri sidosryhmien välillä.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu henkilöille, joilla on vähintään kolmen vuoden kokemus LVI-laitteistojen asentamisesta tai LVI-huoltoasentajan tehtävistä. Sopivana pohjakoulutuksena on esim. Talotekniikan perustutkinto. Koulutukseen valitaan henkilökohtaistamisen perusteella.

Toteutus

Koulutus alkaa henkilökohtaistamissuunnitelman laatimisella, jossa kartoitetaan yksilöllisesti henkilön koulutustausta ja työkokemus, sekä laaditaan henkilökohtainen suunnitelma tarvittavista koulutuskokonaisuuksista. Koulutus toteutetaan käytännönläheisesti lähiopetuksena, etätehtävinä sekä työssäoppimisena. Koulutus kestää 10-12 lähiopetuspäivää. Sen lisäksi järjestetään 1 - 3 päivää kestävät näyttötutkintotilaisuudet työkohteissa.tarvittava osaaminen.

Tutkinnon suorittaminen

Tutkinnon suorittajalla tulee olla työssään mahdollisuus osallistua putki tai Iv-asentajan työtehtäviin. Tutkintotodistuksen saaminen edellyttää, että tutkinnon suorittaja osoittaa hallitsevansa tutkinnon perusteiden mukaisen ammattitaidon sitä vastaavissa työtehtävissä. Ammatillisen osaamisen arviointiin osallistuvat työelämän ja oppilaitoksen edustajat. Opiskelijan aiemmin hankittu osaaminen vaikuttaa koulutuksen kestoon, tutkinnon suorittamisaika on yksilöllinen, yleensä 1 - 2 vuotta.

Tutkinnon voi suorittaa myös suoraan näytöin ilman koulutusta, mikäli osaaminen todetaan riittäväksi.

Koulutuspaikka

Koulutus toteutetaan päiväkoulutuksena klo 8.00 - 15.00.

Opiskelupaikka on Taitotalo, Strömberginkuja 3, Helsinki (Pitäjänmäki).

Tutkinnon hinta

Oppisopimuskoulutuksessa opiskelijalla tulee olla alan työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Oppisopimuskoulutuksen opiskelijamaksu opiskelijalle on 360 €. Opiskelijamaksua ei palauteta koulutuksen keskeytyessä. Paikkoja on rajoitetusti. Yritykselle oppisopimus on maksuton.

 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Talotekniikan ammattitutkinto, putki- ja ilmanvaihtoasennuksen osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Talotekniikan ammattitutkinto, putki- ja ilmanvaihtoasennuksen osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Talotekniikan ammattitutkinto, putki- ja ilmanvaihtoasennuksen osaamisala täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: