Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Talotekniikan erikoisammattitutkinto, talotekniikkaurakoinnin osaamisala

Taitotalo
   
Helsinki
Tutkinto
Taitotalo

Talotekniikan erikoisammattitutkinto, talotekniikkaurakoinnin osaamisala

Talotekniikkaurakoinnin osaamisala. Erikoisammattitutkinnot, Putkiasentaja (EAT) tai Ilmanvaihtoasentaja (EAT)

Koulutusaika / Jatkuva haku

Lähipäivät alkavat 16.9.2020

Kesto noin 1,5 vuotta, sisältäen 10 lähiopetuspäivää.

Tavoitteet ja hyödyt

Tavoitteena on suorittaa Talotekniikan erikoisammattitutkinto Putki- tai ilmanvaihtoasentaja (EAT). Koulutuksessa keskitytään urakkakaaren vaatimaan tietämykseen vastuullisen työnjohtajan näkökulmasta. Lisäksi perehdytään mm. työryhmän ohjaamiseen asetettujen aikataulu- ja kustannustavoitteiden, sekä työtä koskevien säännösten ja laatuvaatimusten mukaisesti. Uutena osana: Opit hyödyntämään BIM-tietomalleja työnsuunnittelussa ja urakoinnissa. Tutkinnon suorittanut voi hakeutua KVV tai IV-laitteiston rakentamisesta vastaavan työnjohtajan tehtäviin.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu henkilöille, joilla on noin viiden (5) vuoden kokemus LVI-laitteistojen asentamisesta sekä hyvä perehtyneisyys alan työnjohtotehtäviin. Sopivana pohjakoulutuksena on esim. Talotekniikan ammattitutkinto. Koulutukseen valitaan henkilökohtaistamisen perusteella.

Toteutus

Koulutus alkaa henkilökohtaistamissuunnitelman laatimisella, jossa kartoitetaan yksilöllisesti henkilön koulutustausta ja työkokemus. Kartoituksen pohjalta laaditaan henkilökohtainen suunnitelma tarvittavista koulutuskokonaisuuksista. Koulutus toteutetaan käytännönläheisesti lähiopetuksena, etätehtävinä ja näyttötutkintosuorituksina. Koulutus kestää 10 lähiopetuspäivää. Sen lisäksi järjestetään 1-3 päivää kestävät näyttötutkintotilaisuudet. Lisäksi on mahdollista ilmoittautua FISE:n pätevöitymistentiin (KVV- ja IV-työnjohtajatentit).

Tutkinnon suorittaminen

Tutkinnon suorittajalla tulee olla työssään mahdollisuus osallistua tutkinnon perusteiden mukaisiin työtehtäviin. Tutkintotodistuksen saaminen edellyttää tutkinnon perusteiden mukaisen ammattitaidon hallitsemista sitä vastaavissa työtehtävissä. Ammatillisen osaamisen arviointiin osallistuvat työelämän ja oppilaitoksen edustajat. Opiskelijan aiemmin hankittu osaaminen vaikuttaa koulutuksen kestoon.

Tutkinnon voi suorittaa myös suoraan näytöin ilman koulutusta, mikäli osaaminen todetaan riittäväksi.

Koulutuspaikka

Koulutus toteutetaan päiväkoulutuksena klo 8.00 - 15.00.

Opiskelupaikka on Taitotalo, Strömberginkuja 3, Helsinki (Pitäjänmäki).

Hinta

Oppisopimuskoulutuksessa opiskelijalla tulee olla alan työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Opiskelijamaksu opiskelijalle on 790 €. Maksua ei palauteta koulutuksen keskeytyessä. Paikkoja on rajoitetusti. Yritykselle oppisopimus on maksuton.

FISE:n pätevyystentit sekä rekisteröinti- ja käsittelymaksut eivät sisälly koulutuksen hintaan

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu koulutukseen 2.9.2020 mennessä.

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä

jaakko.fallstrom(at)taitotalo.fi Puh. 020 7461 204 (ma - to klo 8 –15:00).

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Talotekniikan erikoisammattitutkinto, talotekniikkaurakoinnin osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Talotekniikan erikoisammattitutkinto, talotekniikkaurakoinnin osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Talotekniikan erikoisammattitutkinto, talotekniikkaurakoinnin osaamisala täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

SFS6002 -kortti jopa huomiseksi

Verkkokoulutus etänä ilman koronapelkoa. Suorita kurssi tienesteistä tinkimättä. Kustannustehokas, nopea suorittaa. Tuhansien erinomaiseksi kokema.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: