Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Talotekniikan perustutkinto, maahanmuuttajien ammatillinen koulutus, putkiasentaja (nro 694226)

Taitotalo
Yhteenveto
9.11.2020
   
Lähiopetus
Helsinki
Työvoimakoulutus
Taitotalo

Talotekniikan perustutkinto, maahanmuuttajien ammatillinen koulutus, putkiasentaja (nro 694226)

Koulutus on tarkoitettu talotekniikka-alasta kiinnostuneille maahanmuuttajille, hyvän motivaation ja palveluasenteen omaaville, sekä itsenäiseen työskentelyyn kykeneville. Koulutus soveltuu hyvin myös ammatinvaihtajille. Hakijalta edellytetään hyvää suomen kielen taitoa (B1.1), työssä tarvittavaa fyysistä kuntoa ja mielellään B-luokan ajokorttia. Hakijan tulee olla työtön työnhakija tai työttömyysuhan alainen henkilö.

Tavoitteet ja hyödyt

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa Talotekniikan perustutkinnon osia ja työllistyä putkiasentajaksi.
Koulutuksessa painotetaan aluksi ammatillista suomen kieltä, matematiikan perusteita, työelämätaitoja sekä tietotekniikan hyödyntämistä työelämässä. Ammatillisten aineiden osuudella käsitellään putkiasennustekniikan perusteita, teknisten järjestelmien ymmärtämistä, kokonaisuuksien hallintaa, työturvallisuutta ja asiakaslähtöisyyttä kaikilla osa-alueilla. Koulutukseen sisältyy myös työnhakuvalmennusta.

Sisältö

  • Käyttövesi ja viemärijärjestelmien asentaminen
  • Lämmitysjärjestelmien asentaminen
  • Lämmitysjärjestelmien mittaus ja tasapainotus
  • LV-järjestelmien huoltaminen
  • Putkistojen hitsaus
  • Tulityökortti
  • Työturvakortti
  • Ensiavun peruskurssi (EA1)
  • Työssäoppiminen

Toteutus

Koulutus sisältää lähiopetusta, ohjattua itseopiskelua sekä työelämässä tapahtuvaa oppimista. Lähiopetuspäivät ovat arkipäivisin kello 8.00-14.30. Opiskelijan tulee koulutuksen hakuvaiheessa ottaa huomioon, että mikäli COVID-19-pandemiatilanne pahenee koulutuksen aikana, on palveluntuottaja velvoitettu siirtymään etäopetukseen. Talotekniikan perustutkinto on mahdollista suorittaa kokonaisuudessa tämän koulutuksen jälkeen oppisopimuksena työllistävässä yrityksessä. Ammatilliseen koulutukseen valituille osallistujille laaditaan henkilökohtainen suunnitelma koulutuksen suorittamiseksi. Koulutukseen sisältyy lomaa ajalla 21.-23.12.2020 ja 1.-31.7.2021.

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta. Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisen puhelinpalvelun koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

Lisätietoja

Jyrki Hupponen
kouluttaja
020 7461 479
jyrki.hupponen@taitotalo.fi

Asiakaspalvelu
(ma-pe klo 8-16)
010 80 80 90
asiakaspalvelu@taitotalo.fi

Mira Piironen
asiantuntija, te-toimisto, koulutusyksikkö
029 504 6016
mira.piironen@te-toimisto.fi

Valinta

Valinnat koulutukseen suoritetaan haastattelujen perusteella. Haastatteluihin valitaan hakemusten perusteella, joten teethän hakemuksesi huolella. Hae koulutukseen joko täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.te-palvelut.fi -> haussa oleva työvoimakoulutus (hakusana on koulutuksen numero 694226) tai jättämällä paperihakemus työ- ja elinkeinotoimistoon. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata osoitteessa www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > koulutushakemus.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Talotekniikan perustutkinto, maahanmuuttajien ammatillinen koulutus, putkiasentaja (nro 694226), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Talotekniikan perustutkinto, maahanmuuttajien ammatillinen koulutus, putkiasentaja (nro 694226)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Talotekniikan perustutkinto, maahanmuuttajien ammatillinen koulutus, putkiasentaja (nro 694226) täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

SFS6002 -kortti jopa huomiseksi

Verkkokoulutus etänä ilman koronapelkoa. Suorita kurssi tienesteistä tinkimättä. Kustannustehokas, nopea suorittaa. Tuhansien erinomaiseksi kokema.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: