Työvoimakoulutus

Talous- ja palkkahallinnon koulutus painotus palkkahallintoon (nro 714914)

Taitotalo, paikassa Helsinki
Kesto
n. 10 kuukautta
Kesto
n. 10 kuukautta
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Talous- ja palkkahallinnon koulutus painotus palkkahallintoon (nro 714914)

Taitotalo
Käytännönläheinen koulutus vahvistaa ammattitaitoasi talous- tai palkkahallinnon monipuolisissa työtehtävissä ja edesauttaa työllistymistäsi esimerkiksi reskontranhoitajaksi, taloushallinnon assistentiksi, kirjanpitäjäksi tai palkanlaskijaksi.

Ajankohta 13.11.2023-30.8.2024

Kesto noin 9 kk

 

Kuvaus

Käytännönläheisen koulutuksen tavoitteena on vahvistaa opiskelijan ammattitaitoa talous- tai palkkahallinnon monipuolisissa työtehtävissä ja edistää työllistymistä esimerkiksi reskontranhoitajaksi, taloushallinnon assistentiksi, kirjanpitäjäksi tai palkanlaskijaksi.

Koulutuksen aikana on mahdollista suorittaa opiskelijan lähtötasosta ja henkilökohtaisista valmiuksista sekä työssäoppimispaikan työtehtävistä riippuen 1-3 valinnaista tutkinnon osaa liiketoiminnan perustutkinnosta (merkonomi) tai liiketoiminnan ammattitutkinnosta, taloushallinnon osaamisalalta.

 

KOULUTUKSEN KOHDERYHMÄ:
Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston tai kuntakokeilujen asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa.

Hakijalta edellytetään kiinnostusta talous- tai palkkahallinnon tehtäviin ja oman ammatillisen osaamisen kehittämiseen.

Hakijalla tulee olla asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta, tarkkuutta, aikataulupaineiden sietokykyä ja hänen tulee hallita tietotekniikan perustaidot.

Hakija voi olla alalla aiemmin työskennellyt ja/tai alaa aiemmin opiskellut tai alalle tulija, jolla on aiempaa kokemusta toimistotehtävistä.

Koulutukseen valittavalla on oltava riittävän hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito (taso B2.1 tai vastaava taso).


KOULUTUKSEN SISÄLTÖ JA TOTEUTUS:
Koulutuksen sisältö rakentuu opiskelijan henkilökohtaisten ammatillisten kehittymistavoitteiden ja työssäoppimispaikan työtehtävien perusteella.

Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jota päivitetään koulutuksen aikana.

Koulutuksen aikana on mahdollista suorittaa opiskelijan lähtötasosta ja henkilökohtaisista valmiuksista sekä työssäoppimispaikan työtehtävistä riippuen 1-3 valinnaista tutkinnon osaa liiketoiminnan perustutkinnosta (merkonomi) tai liiketoiminnan ammattitutkinnosta, taloushallinnon osaamisalalta. Suoritettavat tutkinnon osat kartoitetaan henkilökohtaistamisprosessin aikana. Mahdollisia tutkinnon osia ovat mm. Laskutus ja reskontra, Kirjanpito ja Palkanlaskenta.

Ennen koulutuksen aloitusta arvioidaan koulutuksen sopivuus opiskelijalle sekä kartoitetaan hänen ammatilliset ja henkilökohtaiset kehittymistavoitteensa. Puuttuva osaaminen hankitaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti.

Työpaikalla tapahtuvaa oppimista tukevat lähiopetus sekä ohjattu verkko- ja itseopiskelu. Työpaikalla tapahtuva oppiminen toteutetaan opiskelijan itsensä hankkimassa harjoittelupaikassa. Harjoittelupaikka etsitään koulutuksena aikana.

Tietopuolinen koulutus (mm. kirjanpitoa ja tilinpäätöstä Visma Netvisor- ja palkkahallintoa Procountor -ohjelmistolla) on marras-maaliskuussa ja työssä oppiminen huhti-elokuussa.

Koulutuksen ajankohta: 13.11.2023-30.8.2024
Lomajaksot: viikot 8 ja 26/2024
Ryhmän koko: n. 20 opiskelijaa.
Koulutuspaikka: Taitotalo, Valimotie 8 Helsinki.


KOULUTUKSEEN HAKEMINEN:
Hakuaika koulutukseen päättyy 6.10.2023

Koulutukseen haetaan täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa: www.tyomarkkinatori.fi > Henkilöasiakkaat > Haussa oleva työvoimakoulutus (sanahakuna toimii koulutuksen numero 714914 tai nimi).

Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on Sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimiston tai Kuntakokeilun palvelupisteessä ennen hakuajan päättymistä. Vaihtoehtoisesti voit jättää paperihakemuksen työ- ja elinkeinotoimistoon/kuntakokeiluun.

Esivalinta tehdään hakemusten perusteella, joten ole hyvä ja perustele hakemuksesi huolellisesti. Esivalinnan jälkeen osa hakijoista kutsutaan koulutuksen info-/valintakoetilaisuuteen, joka järjestetään 24.10.2023 Taitotalossa Pitäjänmäellä, Valimotie 8, 00380 Helsinki. Taitotalo lähettää kutsut sähköpostilla ja/tai tekstiviestillä. Lopulliset opiskelijavalinnat koulutukseen tehdään valintakokeen ja haastattelujen perusteella

Huomioithan, että koulutushakemus on sitova, eikä sitä voi perua ilman pätevää syytä. Jättämällä koulutushakemuksen sitoudut osallistumaan koulutuksen valintatilaisuuteen ja aloittamaan koulutuksen, mikäli tulet siihen valituksi. Mikäli perut hakemuksen, et osallistu koulutuksen valintatilaisuuteen, tai et aloita koulutusta, TE-toimisto/kuntakokeilu selvittää oikeutesi työttömyysetuuteen (TTL 2 a luku 9 § 7 a-7 b sekä 2 a luku 10 §).


TIETOA TYÖVOIMAKOULUTUKSESTA:
Työvoimakoulutus on suunnattu TE-toimiston tai kuntakokeilun työttömille, työttömyysuhan alaisille tai toistaiseksi lomautetuille asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa. Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saa TE-palvelujen valtakunnallisesta koulutusneuvonnasta, ma - pe klo 9:00 - 16:15 numerosta 0295 020 702 tai www.facebook.com/koulutusneuvonta tai Chat -palvelu:
https://tyomarkkinatori.fi/info/valtakunnalliset-neuvontapalvelut/henkiloasiakkaan-neuvontapalvelut/koulutusneuvonta

LISÄTIETOJA KOULUTUKSESTA;
Taitotalosta sähköpostitse vastuukouluttaja Pia Vehviläinen pia.vehvilainen@taitotalo.fi
ja Taitotalon asiakaspalvelusta (ma-pe klo 8-14) puhelin 010 80 80 90, (asiakaspalvelu@taitotalo.fi).

 

 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Talous- ja palkkahallinnon koulutus painotus palkkahallintoon (nro 714914), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Talous- ja palkkahallinnon koulutus painotus palkkahallintoon (nro 714914)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Taitotalo
Valimotie 8
00380 Helsinki

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...

Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu