Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Tieto- ja tietoliikennetekniikan ammattitutkinto, ICT-asiantuntija

Taitotalo
Yhteenveto
1 vuosi
jatkuva haku
suomi
   
Helsinki
Työelämän tutkinnot
Taitotalo

Tieto- ja tietoliikennetekniikan ammattitutkinto, ICT-asiantuntija

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa Tieto- ja tietoliikennetekniikan ammattitutkinto.

Koulutus antaa sinulle pätevyyden mm. tietokonelaitteistojen, Windows 10 työasema- ja Windows Server 2016 palvelinympäristöjen suunnittelu-, asennus-, käyttöönotto- ja ylläpitotehtäviin sekä ohjelmistojen hallinnolliseen asennukseen ja konfigurointiin.

Tutkinnon rakenne

Tutkinto muodostuu neljästä tutkinnon osasta.

Tutkinnon osat:

  • Tietokonejärjestelmät, 30 osp
  • Palvelinjärjestelmät, 40 osp
  • Tietoverkon palvelut, 40 osp
  • Ohjelmistojen asennus ja ylläpito, 40 osp

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti monimuoto-opiskeluna. Lähiopetusta on kolmena päivänä viikossa (pääosin tito) klo 9–16. Lähiopetuksen lisäksi koulutukseen kuuluu itseopiskelua. Opiskelussa hyödynnetään Microsoftin E-learning ja F-Securen Click How verkko-oppimisympäristöjä. Opiskelijoilla on mahdollisuus ladata käyttöönsä ilmaiseksi Microsoftin järjestelmiä harjoittelua varten.

Tieto- ja tietoliikennetekniikan ammattitutkinto suoritetaan osoittamalla vaadittu ammattitaito koulutuksen aikana järjestettävissä tutkintotilaisuuksissa (4 tutkintotilaisuutta). Yksityiskohtaisempaa tietoa tutkinnon suorittamisesta annetaan valmistavan koulutuksen kuluessa.

Tutkintotodistuksen saaminen edellyttää, että tutkinnon suorittaja osoittaa hallitsevansa tutkinnon perusteiden mukaisen ammattitaidon sitä vastaavissa simuloiduissa työtehtävissä. Ammatillisen osaamisen arviointiin osallistuvat työelämän ja oppilaitoksen edustajat sekä tutkinnon suorittaja itse.

Tutkinnon suorittamispolku ja -aika ovat yksilöllisiä – keskimääräinen kesto noin 1 vuosi. Opiskelijan aiemmin hankittu ammatillinen osaaminen vaikuttaa koulutuksen kestoon.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tieto- ja tietoliikennetekniikan ammattitutkinto, ICT-asiantuntija, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Hakijalla tulee olla tietoteknistä kokemusta tai koulutusta Windows-ympäristöistä ja hyvä englannin kielen taito.

Kustannukset

Tieto- ja tietoliikennetekniikan ammattitutkinto on osa kansallista tutkintojärjestelmää ja siitä säädetään opetus- ja kulttuuriministeriön asetuksella. Tutkinto on toisen asteen tutkinto, joka antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden. Tutkintokoulutuksen rahoittaa pääosin opetus- ja kulttuuriministeriö.

Koulutus voidaan toteuttaa:

  • Ammatillisena lisäkoulutuksena, jossa opiskelija maksaa opiskelumaksun itse 5 erässä, on työttömille 645 € ja työssäkäyville 1290 €. Opiskelijamaksua ei palauteta koulutuksen keskeytyessä. Paikkoja on rajoitetusti.
  • Oppisopimuskoulutuksena: opiskelija tarvitsee työnantajan, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Oppisopimuskoulutus on opiskelijalle ja työnantajalle maksutonta.
  • Yrityksen maksamasta koulutuksesta pyydä tarjous.

Microsoftin MTA pätevyyskokeiden kustannukset sisältyvät kurssiin.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tieto- ja tietoliikennetekniikan ammattitutkinto, ICT-asiantuntija? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tieto- ja tietoliikennetekniikan ammattitutkinto, ICT-asiantuntija täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös tästä: