Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Tietoverkkojen mobiiliasentajan RekryKoulutus, Voimatel Oy

Taitotalo
Yhteenveto
27.11.2020
   
Lähiopetus
Helsinki
Työvoimakoulutus
Taitotalo

Tietoverkkojen mobiiliasentajan RekryKoulutus, Voimatel Oy

Tarjolla duuni huipulla!
Työllisty näköalapaikalle huippuyritykseen Voimatelille – paikkoja on tarjolla ympäri maata!

Koulutus antaa perustiedot mobiiliasentajan työstä sekä valmentaa käytännön työtehtäviin mastoissa ja maastossa sekä teknisissä tiloissa. Työtehtäviin sijoitutaan eri puolille Suomea yrityksen tarpeen ja työpaikkojen tarjonnan mukaan. Paikkakunnat ovat Lahti, Raisio, Oulu, Tampere, Seinäjoki ja Vantaa.

Katso videolta millaista Voimatelin mobiiliverkkoasentajan työ on.

Koulutuksen sisältö

  • mobiilityöt
  • sähköistys ja maadoitukset
  • yleiskaapeloinnit ja varusteet, tarvikkeet
  • tietoliikenneprotokollat
  • konfiguraatiot
  • työturvallisuus
  • mastotyöt ja korkean paikan työskentely
  • korttikoulutukset: tieturvallisuus, tulityökortti, työturvallisuuskortti, sähkötyöturvallisuuskortti ja ensiavun perusteet (EA1)

Koulutukseen hakeminen

Hakuaika on 28.9.–30.10.2020. Hakaudu koulutukseen yllä olevasta Ilmoittaudu painikkeesta, joka ohjautuu TE-palveluiden sivuille.

Hakeutua voit myös työ- ja elinkeinotoimistossa tai sähköisellä hakulomakkeella työ- ja elinkeinoministeriön sivuilla, www.te-palvelut.fi. Koulutuksen numero on 694837.

Koulutuksen hinta

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Lisätietoja hakemisesta ja koulutuksen aikaisista etuuksista saa työlinjan koulutusneuvonnasta, 0295 020 702, koulutusneuvonta@te-toimisto.fi ja www.facebook.com/koulutusneuvonta.

Koulutukseen valinta

Esivalinta koulutukseen tehdään hakemusten perusteella. Haastattelujen perusteella ammattitaitosi sekä valmiutesi opiskeluun ja kyseiseen ammattiin, fyysiset vaatimukset ja kielitaito, kartoitetaan. Lisäksi tehdään turvallisuusselvitykset ja tarkistetaan soveltuvuus korkeanpaikan työskentelyyn lääkärintarkastuksella. Haastattelut järjestetään joko Teamsillä tai kasvokkain.

Koulutukseen hyväksymisen edellytyksinä ovat vähintään 18 vuoden ikä, hyvä suomen kielen taito, hyvä fyysinen kunto sekä kyky työskennellä korkeissa paikoissa ja ammattimainen asenne työhön. Lisäksi eduksi on tekninen osaaminen. Muu soveltuva koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi. Työ edellyttää matkustusvalmiutta.

Hakijan tulee olla työtön työnhakija tai työttömyysuhan alainen.

Koulutuksen toteutus

Koulutukseen sisältyy lähiopetusta, verkko-opetusta, ohjattua etäopiskelua sekä käytännön työskentelyä harjoitussaleissa Taitotalossa.
Koulutukseen kuuluu lisäksi 10 viikkoa työssäoppimista asiakkaan työmailla eri puolilla Suomea. Lähiopetus toteutetaan arkipäivisin klo 7.30–14.00.

Koulutusaika on 27.11.–5.1.2021.

Työssäoppimisjakso sijoittuu 7.1.–17.3.2021 välille.
Koulutuksen kesto on noin 3,5 kuukautta.
Koulutuspaikkana on Taitotalo, Valimotie 8, Helsinki tai muut erikseen määriteltävät paikat.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tietoverkkojen mobiiliasentajan RekryKoulutus, Voimatel Oy, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tietoverkkojen mobiiliasentajan RekryKoulutus, Voimatel Oy? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tietoverkkojen mobiiliasentajan RekryKoulutus, Voimatel Oy täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: