Tilinpäätöksen analysointi -verkkokurssi

Taitotalo, Verkossa
Kesto
muutamia tunteja
Hinta
200 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 200 EUR)
Kesto
muutamia tunteja
Hinta
200 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 200 EUR)
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Tilinpäätöksen analysointi -verkkokurssi

Taitotalo
Suoritettuasi kurssin tunnet yritystalouden keskeiset osatekijät, osaat lukea tilinpäätöstä ja tunnet tilinpäätösanalyysin periaatteet. Tiedät myös, miten arvioit yrityksen taloutta kokonaisuutena ja osaat verrata yrityksen tunnuslukuja muiden saman alan yritysten lukuihin. Kurssi soveltuu taloushallinnon työtehtävissä työskenteleville.

Verkkokurssille voit ilmoittautua läpi kesän. Ilmoittautumisia käsitellään seuraavan kerran elokuussa, jolloin saat ensin laskun ja sen maksettuasi tunnukset kurssille.

 

Suoritettuasi kurssin tunnet yritystalouden keskeiset osatekijät, osaat lukea tilinpäätöstä ja tunnet tilinpäätösanalyysin periaatteet. Olet saanut käsityksen rahoittajan näkemyksestä tilinpäätösanalyysista rahoituspäätöksen tekemisen yhteydessä, osaat laskea tavallisimpia tilinpäätöksen tunnuslukuja sekä analysoida yrityksen taloudellista tilannetta ja asemaa. Tiedät miten arvioit yrityksen taloutta kokonaisuutena ja osaat verrata yrityksen tunnuslukuja muiden saman alan yritysten lukuihin. Olet saanut myös käsityksen Talgraf analyysiohjelmiston ominaisuuksista.

Kurssi toteutetaan verkkototeutuksena, itsenäisenä opiskeluna 4 viikon aikana. Kurssin kesto on noin 1,5 tuntia. Kurssin voi kuunnella kerralla tai osissa. Kunkin jakson lopussa on pohdintatehtävä, jolla voit syventää osaamistasi. Omaa osaamista voit lopuksi testata kurssin lopussa olevalla tentillä. Tentti sisältää mallivastauksen. Saat halutessasi kurssista osallistumistodistuksen. 

Koulutukseen ilmoittautumisen jälkeen sinulle lähetetään muutaman arkipäivän sisällä lasku. Kun lasku näkyy meillä maksettuna, saat tunnukset sähköiseen oppimisympäristöön.

Ohjelmassa

 • Tilinpäätösanalyysin perusteet – verkkokurssin esittely
 • Tilinpäätösanalyysin tavoite
 • Tilinpäätösinformaation käyttäjät
 • Talouden peruskysymykset
 • Tilinpäätösanalyysin vaiheet
 • Analyysimenetelmät
 • Tunnuslukujen tulkinta – kokonaisarvio
 • Tunnuslukujen tulkinta – toimiala-analyysi
 • Toimintakertomus, liitetiedot, tilintarkastus
 • Talgraf –analyysiohjelmiston esittely
 • Tentti
 • Tentin mallivastaukset

Koulutuksesta hyötyvät

Kurssi soveltuu niille, jotka haluavat oppia analysoimaan yritysten tilinpäätöksiä. Kurssi sopii osaksi myös muita opintoja. Kurssi soveltuu taloushallinnon työtehtävissä työskenteleville sekä mm. yrittäjille, jotka haluavat oppia tulkitsemaan yrityksensä tilinpäätöstä. Kurssi ei vaadi aikaisempaa osaamista taloushallinnosta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tilinpäätöksen analysointi -verkkokurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tilinpäätöksen analysointi -verkkokurssi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Taitotalo
Valimotie 8
00380 Helsinki

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...

Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu