Työvoimakoulutus

Turvalaiteasentaja turvasuojausalalle (714557)

Taitotalo, paikassa Helsinki
Kesto
n. 6 kuukautta
Kesto
n. 6 kuukautta
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Turvalaiteasentaja turvasuojausalalle (714557)

Taitotalo
Koulutus antaa läpileikkauksen turvasuojaus- ja turvajärjestelmätoimintaan sekä hyvät valmiudet toimia turvasuojausalalla. Koulutuksesta saa perustiedot sekä yksityistä turvallisuusalaa säätelevästä lainsäädännöstä että työskentelystä turvasuojausalalla. Koulutus antaa perusvalmiudet erilaisten turvallisuusjärjestelmien asentamiseen.

Koulutuksen aikana on mahdollisuus suorittaa sähkö- ja automaatioalan ammattitutkinnon (lukitus- ja turvajärjestelmäasentaja) tutkinnon osat turvasuunnittelu ja tilaturvallisuusjärjestelmien asennukset. Jos työllistyy koulutuksen jälkeen turvasuojausalalle, koko tutkinto on mahdollista suorittaa loppuun oppisopimuksella.

Koulutus on tarkoitettu työttömille työnhakijoille tai työttömyysuhan alaisille. Hakijalta edellytetään kiinnostusta ja soveltuvuutta alalle, nuhteetonta taustaa (LYTP 1085/2015) sekä motivaatiota kouluttautumiseen. Hakijalle haetaan työharjoittelun ajaksi turvasuojaajakorttia. Hakijalla pitää vähintään olla B-luokan ajokortti. Alalla toimiminen edellyttää kohtuullisen hyvää terveyttä ja hyvää (B2.1) suomen kielen taitoa. Sähköalan koulutus katsotaan hakijalle eduksi.

Koulutuksen sisältö

  • Lainsäädäntö turvasuojausalalla
  • Sähkötekniikan perusteet
  • Teknisten turvallisuusjärjestelmien (kulunvalvonta-, rikosilmoitin- ja kameravalvontajärjestelmät) käyttö ja asennus
  • Ensiapuvalmius työpaikalla
  • Työturvallisuuskorttikoulutus
  • Työssäoppiminen.

Opiskelijaksi valinta

Esivalinta haastatteluihin suoritetaan hakemusten perusteella. Haastatteluissa selvitetään muun muassa hakijan ammattitaito sekä valmiudet opiskeluun. Ammatilliseen koulutukseen valituille laaditaan henkilökohtainen suunnitelma koulutuksen suorittamiseksi. Koulutukseen sisältyy lähiopetusta sekä ohjattua etäopiskelua. Lähiopetus toteutetaan arkipäivisin Taitotalon tiloissa kello 9–16 välillä.

Koulutuksen kesto on noin 6 kuukautta.

Ryhmän koko on 15 henkilöä.

Koulutuspaikka on Taitotalo, Valimotie 8 / Hiomotie 6, 00380 Helsinki.

Hakeutuminen

Hakeutuminen 23.10.2023 mennessä työ- ja elinkeinotoimiston kautta tai työ- ja elinkeinoministeriön internetsivuilla www.tyomarkkinatori.fi olevalla sähköisellä hakulomakkeella. Koulutuksen numero on 714557.

Opiskelijamaksu

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta puhelinpalvelusta Työlinjan koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9–16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

Peruutusehdot

Koulutuksen toteutuminen edellyttää riittävää määrää soveltuvia hakijoita.

Lisätietoja
Turvallisuusalan kouluttaja Jussi Venäläinen
jussi.venalainen@taitotalo.fi

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Turvalaiteasentaja turvasuojausalalle (714557), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Turvalaiteasentaja turvasuojausalalle (714557)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Taitotalo
Valimotie 8
00380 Helsinki

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...

Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu