Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Turvalaiteasentajan koulutus turvasuojausalalle

Taitotalo
Yhteenveto
26.11.2020
   
Lähiopetus
Helsinki
Työvoimakoulutus
Taitotalo

Turvalaiteasentajan koulutus turvasuojausalalle

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu työttömille työnhakijoille tai työttömyysuhan alaisille. Hakijalta edellytetään kiinnostusta ja soveltuvuutta alalle, nuhteetonta taustaa sekä motivaatiota kouluttautumiseen. Hakijalle haetaan koulutuksen ajaksi turvasuojaajakorttia. Hakijalla pitää vähintään olla B-luokan ajokortti. Alalla toimiminen edellyttää kohtuullisen hyvää terveyttä ja hyvää suomen kielen taitoa.

Sisältö

  • Lainsäädäntö turvasuojausalalla
  • Sähkötekniikan perusteet
  • Teknisten turvallisuusjärjestelmien (kulunvalvonta-, rikosilmoitin- ja kameravalvontajärjestelmät) käyttö
  • Ensiapuvalmius työpaikalla
  • Tulityökorttikoulutus
  • Työturvallisuuskorttikoulutus
  • Työssäoppiminen

Koulutuksen aikana on mahdollisuus suorittaa sähkö- ja automaatioalan ammattitutkinnon, lukitus- ja turvajärjestelmäasentajan osat turvasuojaus ja tilaturvallisuusjärjestelmät.

Jos opiskelija koulutuksen jälkeen työllistyy turvasuojausalalle, koko tutkinto on mahdollista suorittaa loppuun oppisopimuksella. 

Toteutus

Esivalinta haastatteluihin suoritetaan hakemusten perusteella. Haastatteluissa selvitetään mm. hakijan ammattitaito sekä valmiudet opiskeluun. Ammatilliseen koulutukseen valituille osallistujille laaditaan henkilökohtainen suunnitelma koulutuksen suorittamiseksi. Koulutukseen sisältyy lähiopetusta sekä ohjattua etäopiskelua. Lähiopetus toteutetaan arkipäivisin Taitotalon tiloissa kello 8-16 välillä.

Koulutuspaikka

Taitotalon toimipisteet Valimotie 8,  Helsinki sekä Kaarnatie 4, Helsinki.

Hakeutuminen

Hakeutuminen 30.10.2020 mennessä työ- ja elinkeinotoimiston kautta tai työ- ja elinkeinoministeriön internetsivuilla www.te-palvelut.fi olevalla sähköisellä hakulomakkeella. Koulutuksen numero on 694362.

Hinta

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta puhelinpalvelusta Työlinjan koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse: koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

Peruutusehdot

Koulutuksen toteutuminen edellyttää riittävää määrää soveltuvia hakijoita.

Lisätietoja

Jussi Venäläinen, turvallisuusalan kouluttaja
jussi.venalainen@taitotalo.fi

Asiakaspalvelu
010 80 80 90, asiakaspalvelu@taitotalo.fi

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Turvalaiteasentajan koulutus turvasuojausalalle, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Turvalaiteasentajan koulutus turvasuojausalalle? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Turvalaiteasentajan koulutus turvasuojausalalle täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

SFS6002 -kortti jopa huomiseksi

Verkkokoulutus etänä ilman koronapelkoa. Suorita kurssi tienesteistä tinkimättä. Kustannustehokas, nopea suorittaa. Tuhansien erinomaiseksi kokema.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: