Turvallisuusalan ammattitutkinto

Taitotalo
Yhteenveto
n. 1 vuosi
   
Verkossa
Tutkinto
Taitotalo

Turvallisuusalan ammattitutkinto

Turvallisuusalan ammattitutkinto soveltuu esimerkiksi vartijan ja järjestyksenvalvojan tehtävissä toimiville sekä henkilöille, joiden nykyinen työtehtävä muuten vaatii turvallisuusalan teemojen osaamista (esimerkiksi vartiointiliikkeiden tukitoiminnoissa työskentelevät).

Tutkinnon suorittaminen edellyttää mahdollisuutta ammatillisen osaamisen näyttämiseen aidoissa työtehtävissä, jolloin alan työ- tai harjoittelupaikka on välttämätön opintojen alusta saakka.

Jos sinulla ei ole vielä turvallisuusalan työkokemusta, mutta haluat kouluttautua alalle, voit hakeutua turvallisuusalan perustutkintoon (turvallisuusvalvoja)

 

Tutkinnon rakenne

Turvallisuusalan ammattitutkinto on laajuudeltaan 150 osaamispistettä. Tutkinto muodostuu pakollisista tutkinnon osista (50 osaamispistettä) ja valinnaisista tutkinnon osista (100 osaamispistettä).

Pakolliset tutkinnon osat

• Vartijan koulutus, 25 osp

• Pelastustoiminta, 25 osp

Valinnaiset tutkinnon osat

• Toiminta eri vartiointimuodoissa, 25 osp

• Teknisten turvallisuusjärjestelmien käyttö, 25 osp

• Tilannehallinta, 25 osp

• Järjestyksenvalvonta, 25 osp

• Kaupan turvallisuustoiminta, 25 osp

• Turvatarkastus, 25 osp

• Henkilösuojaus, 25 osp

• Sosiaali- ja terveydenhuollon toimipisteiden

turvallisuusvalvonta, 50 osp

• Sammutus- ja pelastustoiminta, 50 osp

• Turvallisuusalan esimiestoiminta, 25 osp

• Arvokuljetustoiminta, 25 osp

• Tutkinnon osa tai osia turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinnosta, sähkö- ja automaatioalan ammattitutkinnosta, sähkö- ja automaatioalan erikoisammattitutkinnosta vähintään 25 osaamispisteen laajuisesti

Tutustu tutkinnon perusteisiin tästä linkistä.

 

Koulutuksen toteutus 

Koulutukseen sisältyvä teoriaopetus suoritetaan lähes kokonaan verkossa, jolloin osallistuminen on mahdollista mistä päin Suomea tahansa. Teoriaopetuksella hankkimaasi osaamista syvennät omalla työpaikallasi tehtävissä ammatillisissa näytöissä

Jotta voit osallistua koulutukseen etänä, tarvitset Teams-sovelluksen. Linkin koulutukseen ja tarkemmat ohjeet saat vastuukouluttajalta ennen koulutuspäivää. Taitotalo tarjoaa opiskelijoille Office 365-paketin koulutuksen ajaksi käyttöön.

Koulutukseen on jatkuva haku ja opinnot voi aloittaa läpi vuoden. Jokaiselle opiskelijalle luodaan oma, henkilökohtainen opintosuunnitelma (HOKS) sekä nimetään ohjaava opettaja, joka tukee ja ohjaa opiskelijaa koko hänen opiskelujensa ajan.

Tutkinnon suorittaminen kestää yleensä noin 1 vuoden. 

 

Hakeutuminen

Koulutukseen on jatkuva haku ja opinnot voi aloittaa läpi vuoden. Jokaiselle opiskelijalle luodaan oma, henkilökohtainen opintosuunnitelma (HOKS) sekä nimetään ohjaava opettaja, joka tukee ja ohjaa opiskelijaa koko hänen opiskelujensa ajan.

 

Koulutusmuoto ja opiskelumaksu

Oppisopimuksella koulutus on maksuton. Lue lisää oppisopimuksesta

Katso lisää omaehtoisesta koulutuksesta

 

 

 

Lisätietoja

Kari Lahtinen

kouluttaja, AmO

kari.lahtinen@taitotalo.fi

puh. 050 361 0719            

 

Heidi Nissinen

koulutussuunnittelija

heidi.nissinen@taitotalo.fi

 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Turvallisuusalan ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Turvallisuusalan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Turvallisuusalan ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: