Turvallisuusalan ammattitutkinto, tilannehallinta, osatutkinto

Taitotalo, paikassa Helsinki
Kesto
henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Kesto
henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Turvallisuusalan ammattitutkinto, tilannehallinta, osatutkinto

Taitotalo
Koulutus on tarkoitettu yksityisen turvallisuusalan tehtävissä toimiville, kuten vartijoille ja järjestyksenvalvojille. Koulutus on turvallisuusalan ammattitutkinnon osa ja sen tarkoituksena on antaa valmiuksia toimintaan turvallisuusalan haastavissa tilanteissa sekä ennaltaehkäistä tilanteita.

Koulutuksen tavoitteena on kehittää osallistujien valmiuksia toimia haastavissa turvallisuusalan tilanteissa sekä ennaltaehkäistä haastavia tilanteita. Koulutuksessa kehitetään tilannehallintaan vaikuttavan lainsäädännön osaamista, syvennetään vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä kehitetään valmiuksia toimia voimankäyttöä vaativissa tilanteissa. Koulutuksen aikana saat toimintamalleja erilaisissa asiakaspalvelu- ja konfliktitilanteissa toimimiseen.

Sisältö

Koulutus sisältää kolme lähiopetuspäivää, työssäoppimista sekä ohjattua verkko- ja itseopiskelua

Koulutuksen sisältöä muun muassa

 • Turvallisuusalan toimintaympäristöt
 • Toimintaympäristö ja tilannekuvan muodostaminen
 • Voimankäyttöön ja hätävarjelun liittyvä juridinen perusta
 • Asiakaspalvelutaidot osana turvallisuusalan ammatillista osaamista
 • Vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot
 • Tunnetilojen ymmärtäminen ja hallinta
 • Haastavan ja aggressiivisen asiakkaan erot
 • Päihdyttävien ja huumaavien aineiden vaikutukset yksilön toimintaan
 • Työturvallisuusriskit ja suojavälineiden käyttö
 • Voimankäyttövälineet
 • Yhteistyö viranomaisten kanssa
 • Tilanneraportointi

Koulutus on osa turvallisuusalan ammattitutkintoa. Koulutuksen suoritettuasi saat suoritetusta tutkinnon osasta (tilannehallinta, 25 osp) osatutkintotodistuksen. 

Koulutuksesta hyötyvät

Yksityisen turvallisuusalan toimijat, esimerkiksi vartiointi- ja järjestyksenvalvojatehtävissä toimivat, jotka kohtaavat työssään haastavia tilanteita.

Toteutus

Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena, johon sisältyy kolme lähiopetuspäivää sekä ohjattua verkko- ja itseopiskelua.

Sinulla tulee olla opintojen aikana työ- tai harjoittelupaikka, jossa pääset kehittämään arjen osaamistasi koulutuksen teemoihin liittyen sekä suorittamaan ammatillisen osaamisen näytön. Opintojen tueksi sinulle nimetään Taitotalosta vastuukouluttaja, joka tukee ja ohjaa sinua opinnoissa ja ammatillisen näytön tekemisessä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Turvallisuusalan ammattitutkinto, tilannehallinta, osatutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Turvallisuusalan ammattitutkinto, tilannehallinta, osatutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Taitotalo
Valimotie 8
00380 Helsinki

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...

Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu