Turvallisuusalan ammattitutkinto, turvallisuusalan esimiestoiminta, osatutkinto

Taitotalo
Yhteenveto
henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
   
Helsinki
Tutkinto
Taitotalo

Turvallisuusalan ammattitutkinto, turvallisuusalan esimiestoiminta, osatutkinto

Koulutuksen käytyäsi tunnistat turvallisuusalan esihenkilötyöhön liittyviä painopisteitä ja erityisvaateita, osaat ohjata henkilöstöäsi tavoitteellisesti ja vuorovaikutteisesti ja sinulla on valmius puuttua poikkeamiin rakentavalla tavalla. Koulutus on suunniteltu turvallisuusalalla toimiville esihenkilöille, esimerkiksi kohde- tai vuoroesimiehille

Koulutus parantaa esihenkilötaitoja turvallisuusalan erityispiirteet huomioiden. Koulutuksen aikana kehität osaamistasi esihenkilötyöhön vaikuttavaan turvallisuusalan lainsäädäntöön liittyen, syvennät osaamistasi vuorovaikutus- ja neuvottelutaidoissa sekä opit asettamaan ja seuraamaan turvallisuusalan työhön liittyviä tavoitteita. Koulutus antaa valmiuksia ja varmuutta toimia esihenkilönä vaihtelevissa asiakaskohteissa erilaisten ihmisten kanssa, kehittää yhteistyötaitoja sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa toimimiseen (esim. viranomaisyhteistyö ja viestintä) sekä auttaa ymmärtämään ja hallitsemaan henkilökohtaisen stressin vaikutusta arjen esihenkilötyöhön.

Sisältö

Koulutus sisältää 3-4 opetuspäivää ja työssäoppimista. Koulutuksen kesto määräytyy henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan, keskimääräinen koulutuksen kesto on noin kolme kuukautta. 

Koulutuksen aikana käsiteltäviä teemoja ovat muun muassa

  • Turvallisuusalan toimintaympäristöt
  • Turvallisuusalan lainsäädäntö sekä esihenkilön työlainsäädäntö
  • Työhyvinvointi ja työssäjaksaminen
  • Vuorovaikutus- ja viestintätaidot
  • Sidosryhmäyhteistyö turvallisuusalalla
  • Tavoitteiden asettaminen ja seuranta, poikkeamiin puuttuminen
  • Oman esihenkilötyön kehittäminen
  • Stressireaktion tunnistaminen ja stressinhallinta

Koulutus on osa turvallisuusalan ammattitutkintoa. Koulutuksen suoritettuasi saat suoritetusta tutkinnon osasta (turvallisuusalan esimiestoiminta, 25 osp) osatutkintotodistuksen.

Koulutuksesta hyötyvät

Turvallisuusalan operatiivisissa esihenkilötehtävissä toimivat, esimerkiksi kohde- tai vuoroesimiehet.

Toteutus

Koulutus toteutetaan ammatillisella työelämänäytöllä, jonka tekemistä tuetaan teoriaopetuspäivillä. Sinulla tulee olla opintojen aikana työ- tai harjoittelupaikka, jossa pääset kehittämään arjen osaamistasi koulutuksen teemoihin liittyen sekä suorittamaan ammatillisen osaamisen näytön. Opintojen tueksi sinulle nimetään Taitotalosta vastuukouluttaja, joka tukee ja ohjaa sinua opinnoissa ja ammatillisen näytön tekemisessä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Turvallisuusalan ammattitutkinto, turvallisuusalan esimiestoiminta, osatutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Turvallisuusalan ammattitutkinto, turvallisuusalan esimiestoiminta, osatutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Turvallisuusalan ammattitutkinto, turvallisuusalan esimiestoiminta, osatutkinto täytä seuraavat tiedot: