Turvallisuusalan perustutkinto, Uhkatilanteisiin varautuminen ja tilannehallinta, osatutkinto

Taitotalo, paikassa Helsinki
Kesto
14 päivää
Kesto
14 päivää
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Turvallisuusalan perustutkinto, Uhkatilanteisiin varautuminen ja tilannehallinta, osatutkinto

Taitotalo
Koulutuksen käytyäsi osaat tunnistaa työhösi liittyviä henkilöturvallisuusriskejä, pystyt suunnittelemaan omaa työtäsi ja työympäristöäsi riskit tiedostaen ja sinulla on osaamista uhkaavissa tilanteissa toimimiseen. Koulutus soveltuu hyvin esimerkiksi kaupan- tai sosiaali- ja terveysalan työtehtävissä toimiville. 

Koulutuksen sisältö

Koulutus sisältää opiskelijan aiemmasta osaamisesta riippuen 2-4 opetuspäivää sekä opetuspäivien välissä suoritettavia verkko-opintokokonaisuuksia. 

Koulutuksen aikana käsiteltäviä teemoja ovat muun muassa

  • Uhkatilanteissa toimimiseen liittyvä lainsäädäntöperusta 
  • Työtehtäviin liittyvä riskien arviointi ja riskienhallinta 
  • Uhkatilanteisiin varautuminen 
  • Asiakaspalvelu väkivaltaisen ja päihtyneen asiakkaan kanssa 
  • Hätäensiapu ja verityötapaturmassa toimiminen 
  • Stressireaktion tunnistaminen ja stressinhallinta 

Koulutus perustuu Opetushallituksen määräämiin tutkinnon perusteisiin. Tutustu turvallisuusalan perustutkinnon, uhkatilanteisiin varautuminen ja tilannehallinta -osan perusteisiin. Koulutuksen suoritettuaan opiskelija saa suoritetusta tutkinnon osasta osatutkintotodistuksen.  

Tutkintokoulutus

Koulutus sisältää oppimista työssä, etäopintoja sekä itsenäistä työskentelyä sen mukaisesti kuin henkilökohtaistamisessa kanssasi sovitaan. Koulutukseen sisältyy 2-4 opetuspäivää, ja koulutuksen kokonaiskesto on noin kaksi kuukautta. Tutkinnon osa suoritetaan osoittamalla oma ammattitaito käytännön työtehtävissä omalla työpaikalla. Suunnitelma tutkinnon osan suorittamiseksi tehdään yhdessä sinun ja työnantajasi kanssa.  

Opintojesi aikana saat tukea ja ohjausta oman työsi kehittämiseen ja opit muiden samassa roolissa toimivien kokemuksista. Saat myös virallisen todistuksen osaamisestasi.  

Koulutukseen voit hakea joustavasti ympäri vuoden. Seuraavat tutkinnon osan suorittamiseen sisältyvät opetuspäivät järjestetään loppusyksystä 2023 tai alkuvuodesta 2024.  

Opiskelijaksi soveltuminen 

Koulutus soveltuu hyvin esimerkiksi kaupan alalla ja sosiaali- ja terveysalalla toimiville henkilöille sekä muissa henkilöasiakaspalvelussa työskenteleville, jotka haluavat kehittää omaa osaamistaan uhkatilanteisiin liittyen.  

Koulutusmuoto ja opiskelijamaksu  

Koulutus voidaan toteuttaa oppisopimuskoulutuksena tai omaehtoisena koulutuksena.   

Tutustu oppisopimuskoulutukseen.  

Tutustu omaehtoiseen koulutukseen.  

Perustutkinnossa ja sen osissa koulutuksen kustannukset rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö eikä opiskelijalta peritä opiskelijamaksua. 

Lisätietoja
Eetu Purho, vastuukouluttaja
eetu.purho@taitotalo.fi

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Turvallisuusalan perustutkinto, Uhkatilanteisiin varautuminen ja tilannehallinta, osatutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Turvallisuusalan perustutkinto, Uhkatilanteisiin varautuminen ja tilannehallinta, osatutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Taitotalo
Valimotie 8
00380 Helsinki

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...

Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu