Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Turvallisuusvalvoja, turvallisuusalan perustutkinto

Taitotalo
Yhteenveto
0 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 0 EUR)
17.8.2020
   
Tilauksesta
Helsinki
Tutkinto
Taitotalo

Turvallisuusvalvoja, turvallisuusalan perustutkinto

Koulutus aloitetaan aikataulun mukaisesti. Poikkeustilanteen aikana koulutuksen lähiopetuspäivät järjestetään online-koulutuksena. Jotta voit osallistua koulutukseen etänä, tarvitset Teams-sovelluksen sekä linkin koulutukselle. Linkin ja tarkemmat ohjeet saat vastuukouluttajalta ennen koulutuspäivää. Läsnäoloa vaativat koulutuksen osat järjestetään myöhempänä ajankohtana.

Turvallisuusalan perustutkinnon tavoitteena on, että tutkinnon suorittaneella henkilöllä on laaja-alaiset perustiedot ja valmiudet työskennellä, erikoistua tai jatkokouluttaa itseään kaikilla turvasektorin aloilla, joita ovat tekniikan alan työt, logistiikkatyöt, ympäristötyöt, palvelutyöt ja yksityisen turvallisuusalan työt.

Pystyt näkemään työsi osana suurempia tehtäväkokonaisuuksia ja ottamaan huomioon yhteistyökumppaneiden työtehtävät omassa työssään.Turvallisuusalan perustutkinnon suorittaminen antaa yleisen jatko-opiskelukelpoisuuden mm. ammattikorkeakouluihin.

Poliisikoulutukseen valmentava turvallisuusalan perustutkinto painottuu osa-alueille, jotka tukevat poliisikoulutuksen valintakokeisiin osallistumista.

Opiskelijaksi soveltuminen

Koulutus on avoin kaikille perusopetuksen oppimäärän suorittaneille tai vastaavat valmiudet omaaville. Koulutus soveltuu hyvin alalle pyrkiville tai jo alalla työskenteleville, jotka haluavat jatko-opiskelukelpoisuuden tai parantaa omaa ammattiosaamistaan.

>Poliisikoulutukseen valmentava tutkinto sopii henkilöille, joilla on tavoitteena hakea Poliisiammattikorkeakouluun.

Koulutukseen osallistuminen ei velvoita osallistumaan Poliisiammattikorkeakoulun valintakokeisiin.

Tutkintokoulutus

Koulutuksen sisältö määritellään jokaiselle opiskelijalle erikseen henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman perusteella. Koulutuksen sisältöön vaikuttaa, aiemmin hankittu ammattiosaaminen, työkokemus ja henkilökohtainen motivaatio.

Koulutuksessa on vain yksi kaikille pakollinen tutkinnon osa; turvallisuusalan toiminta. Valinnaisia tutkinnon osia on mm. pelastustoiminta, turvallisuustekninen toiminta, kiinteistötekninen toiminta, turvajärjestelmien käyttö, vartioinnin ja järjestyksenvalvonnan perustoiminta, vartiointitoiminta, uhkatilanteiden hallinta, turvallisuusalan palvelutoiminta.

Valinnaisten tutkinnon osien myötä koulutuksessa on mahdollisuus suuntautua vartiointitoimintaan ja järjestyksenvalvontaan, kiinteistötekniikkaan ja pelastustoimintaan, turvateknisiin järjestelmiin tai henkilöturvallisuuteen.

Yleensä tutkinnon suorittaminen kestää noin 1,5 vuotta.

Toteutus

Ammatilliseen koulutukseen valituille opiskelijoille laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS) tarvittavan ammattitaidon ja tutkinnon suorittamiseksi.

Koulutus toteutetaan päivä- ja monimuotokoulutuksena. Koulutus sisältää lähiopetuspäiviä, verkko-opintoja, projektiluontoisia tehtäviä sekä työssäoppimisjakson.

Tutkintotodistuksen saaminen edellyttää, että tutkinnon suorittaja osoittaa hallitsevansa tutkinnon perusteiden mukaisen ammattitaidon sitä vastaavissa työtehtävissä. Ammatillisen osaamisen arviointiin osallistuvat työelämän ja oppilaitoksen edustajat sekä tutkinnon suorittaja itse.

 

Opiskelijamaksu

Koulutus on opiskelijalle maksutonta, johon sisältyy opiskeluun liittyvät luentomateriaalit ja oppimistehtävät. Sen sijaan muut kustannukset, kuten opinnoissa mahdollisesti tarvittavan kirjallisuuden opiskelija maksaa itse.

Koulutus sisältää ilmaisen aterian lähiopetuspäivinä.

 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Turvallisuusvalvoja, turvallisuusalan perustutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Turvallisuusvalvoja, turvallisuusalan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Turvallisuusvalvoja, turvallisuusalan perustutkinto täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: