Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Työnohjaus

Taitotalo
Yhteenveto
n. 10 kuukautta
   
Helsinki
Koulutus
Taitotalo

Työnohjaus

Työnohjaus on oman työn tutkimista, arviointia ja kehittämistä, joka tapahtuu koulutetun työnohjaajan avulla. Se on työhön, työyhteisöön ja omaan työrooliin liittyvien kysymysten, kokemusten ja tunteiden yhdessä tulkitsemista ja jäsentämistä.

Työnohjaus on työhön liittyvää oppimista edistävä ja työyhteisön toimintaa kehittävä vakiintunut työmenetelmä asiantuntijoille, esimiehille ja työryhmille. 

Työnohjaus on useamman tapaamiskerran oppimisprosessi, jolle määritellään työpaikan perustehtävää tukeva tavoite ja jossa keskustellaan avoimesti ja luottamuksellisesti työhön ja työyhteisöön liittyvistä asioista ja kokemuksista sekä jäsennetään eri näkökulmia koulutetun ohjaajan avulla.

Työnohjaus on tunnettu menetelmä erityisesti sosiaali-, terveys- ja kasvatusalalla, mutta soveltuu myös muille toimialoille.

Työnohjaus on oman työn tavoitteellista tutkimista ja kehittämistä koulutetun työnohjaajan kanssa

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työnohjaus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työnohjaus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työnohjaus täytä seuraavat tiedot: