Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Urakatsastus - uravalmennusta yksityishenkilöille

Taitotalo
Yhteenveto
n. 12 kuukautta
   
Helsinki
Koulutus
Taitotalo

Urakatsastus - uravalmennusta yksityishenkilöille

Urakatsastus on henkilökohtainen valmennus, jossa voit urasi missä tahansa vaiheessa ammattimaisessa ohjauksessa pohtia osaamistasi, motivaatiotasi ja tavoitteitasi omalla työurallasi.

Uravalmennuksella voit kirkastaa tavoitteitasi ja ottaa määrätietoisia askeleita uuden uran luomiseen tai oman nykyisen urasi vahvistamiseen. Urakatsastuksessa saat ulkopuolisen näkemyksen urasi tilanteesta ja suosituksen henkilökohtaisten tavoitteittesi saavuttamiseksi. 

Kenelle urakatsastus soveltuu?

Urakatsastus soveltuu valmennuksena kaikille, joita oman uran ja osaamisen kehittäminen kiinnostaa. Urakatsastukseen voi osallistua yksityishenkilönä tai sen voi yritys hankkia henkilöstölleen osana työhyvinvointivalmennusta tai uudelleensijoittumisen tukena esimerkiksi yritysfuusion tai organisaatiomuutoksen yhteydessä. 

Mitä urakatsastus sisältää?  

Urakatsastus alkaa henkilökohtaisella kartoitustapaamisella, jossa oman uransa kehittämisestä kiinnostunut tapaa kokeneen uravalmentajan. Uravalmentaja rakentaa seuraaviin tapaamisiin ura-analyysin sekä valmennusrakenteen, johon sisältyvät muun muassa omien vahvuuksien ja kehittämiskohteiden analyysi, nykyuran tilanteen analyysi, tavoiteuran jäsennelty tarkastelu, tarvittavien osaamisten kartoitus ja oma motivaatio. Kokonaisuus rakentuu henkilökohtaisten tavoitteiden perusteella. 

Miten urakatsastus toteututaan?  

Urakatsastus toteutetaan siten, että ensimmäinen tapaaminen on lähitapaaminen, tietysti korona-ajan turvallisuutta ja ajankohtaista ohjeistusta noudattaen. Seuraavat tapaamiset voidaan toteuttaa puhelimitse tai videoneuvotteluna. Sähköpostitse tapahtuva tuki sisältyy myös urakatsastukseen. 

Ajankohta ja kesto

Tapaamiset ja valmennuksen kesto sovitaan yksilöllisten tarpeidesi mukaan. Ensimmäinen tapaaminen 2 tuntia (198 euroa + alv 24 %), seuraavat yksilöllisten tavoitteiden mukaan 99 euroa/tunti (+ alv 24 %).

Valmennuspaikka  

Etätapaamisena Teamsilla tai puhelimitse, koronatilanteen salliessa tiloissamme Taitotalossa, Valimotie 8, 00380 Helsinki. Tarkemman tapaamispaikan sopivat valmennettava ja valmentaja. 

Lisää uravalmennuksesta Taitotalossa

Muutosturvapalvelut yrityksille (Outplacement)

Taitotalon muutosturvapalvelut on tehokas ja turvallinen valinta

Uravalmennus ja uraohjaus

Lähihoitajaopiskelija Anna Joseph: Muutosturva mahdollisti unelmien toteuttamisen

Sanna-Mari hyödynsi muutosturvapalvelua työllistyäkseen irtisanomisen jälkeen

TaitoStartti - maksuton uraohjaus kuntakokeilun asiakkaille

 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Urakatsastus - uravalmennusta yksityishenkilöille, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Urakatsastus - uravalmennusta yksityishenkilöille? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Urakatsastus - uravalmennusta yksityishenkilöille täytä seuraavat tiedot: