Venda-hanke ja Valo-valmennus liiketoiminnan perustutkinto, osatutkintototeutukset

Taitotalo
Yhteenveto
Määräytyy henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti
   
Helsinki
Tutkinto
Taitotalo

Venda-hanke ja Valo-valmennus liiketoiminnan perustutkinto, osatutkintototeutukset

Venda-hankkeen ja Valo-valmennuksen osallistujilla on mahdollisuus suorittaa Taitotalossa liiketoiminnan perustutkinnon osa tai osia. Liiketoiminnan perustutkinto (merkonomi) avaa uusia mahdollisuuksia ja näkökulmia sekä antaa hyvän pohjan osaamisen kehittämiselle.

Opiskelijaksi soveltuminen

Jos osallistut Venda-hankkeeseen tai Valo-valmennukseen, sinulla on mahdollisuus tehdä toiminnassa osoittamastasi osaamisesta näkyvää. Suurin osa opintojen sisällöistä on Venda-hankkeessa ja Valo-valmennuksessa toteutettavia juttuja, joiden kanssa tulet työskentelemään tai olet jo työskennellyt.

Osatutkinnon suorittamisesta

Venda-hankkeessa ja Valo-valmennuksessa osallistut tehtävien lisäksi 1-2 koulutuspäivään, jotka voivat olla lähi- tai etäopetusta usein oman valintasi mukaan.

Tutkinnon osan tai osien suorittaminen ei velvoita hakeutumaan alalle, vaan se tekee osaamisestasi näkyvää ja parantaa tulevaisuuden työllistymismahdollisuuksiasi.

Lisäksi saat tutkinnon osan suorittamisesta virallisen osatutkintotodistuksen, jolla voit todentaa osaamisesi jatkossa erilaissa yhteyksissä.

Opiskelijaksi hakeutuminen

Kun olet hakeutunut opiskelijaksi, kartoitamme osaamisesi ja selvitämme sopivan etenemistavan yhdessä sinun ja yhteyshenkilösi kanssa.
Osaamisesi osoitat näytöillä aidoissa työtilanteissa Venda-hankkeessa tai Valo-valmennuksen toiminnassa.

Liiketoiminnan perustutkinto, osatutkinto

Voit valita suoritettavan tutkinnon osan oman mielenkiintosi ja tehtäviesi mukaan seuraavista:

  • Projektissa toimiminen, 15 osp
  • Tapahtumatuotanto, 15 osp
  • Markkinointiviestintä ja sisällöntuotanto, 30 osp

Tutkinnon osiin ja koko liiketoiminnan perustutkinnon perusteisiin voit tutustua lisää tästä

Oppisopimuskoulutus on opiskelijalle ja työnantajalle maksutonta.

Lisätietoja
Sari Péry, vastuukouluttaja
sari.pery@taitotalo.fi

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Venda-hanke ja Valo-valmennus liiketoiminnan perustutkinto, osatutkintototeutukset, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Venda-hanke ja Valo-valmennus liiketoiminnan perustutkinto, osatutkintototeutukset? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Venda-hanke ja Valo-valmennus liiketoiminnan perustutkinto, osatutkintototeutukset täytä seuraavat tiedot: