Vesinäytteenotto ja -mittaus, erikoistumisalan tentti

Taitotalo
Yhteenveto
1 päivä
360 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 360 EUR)
Koulutus
Verkossa

Alkavat koulutukset
Verkossa
360 EUR
21.4.2023

Verkossa
360 EUR
9.6.2023
Taitotalo

Vesinäytteenotto ja -mittaus, erikoistumisalan tentti

Vanhenemassa olevan ympäristönäytteenottajan sertifikaatin saat pysymään voimassa seuraavat 8 vuotta, jos suoritat erikoistumisalan tentin sekä täytät muut sertifioinnin jatkon edellytykset. Tenttiin on varattu aikaa 3 tuntia ja se sisältää sekä monivalintakysymyksiä että avoimia kysymyksiä.

Sertifikaatin uusimiseksi tehtävä tentti on laajuudeltaan sama kuin kurssin päätteeksi suoritettava erikoistumisalan tentti. Tentin voi suorittaa yleisinä tenttipäivinä, joista osa on etänä suoritettavia. 

Todistus hyväksytystä tentistä tulee liittää Certi-järjestelmän hakemukseen. Tarkemmat tiedot näytteenottosertifikaatin uusimisesta löytyy SYKE:n sivuilta. Tenttiin ei kuulu materiaalia, vaan aihealueet on samoja, kuin erikoistumisalan kurssilla. Erikoistumisaloihin liittyvää materiaalia löytyy SYKE:n sivuilta, mikäli kaipaat lukemista ennen tenttiin osallistumista.

Tentti kannattaa suorittaa hyvissä ajoin ennen sertifikaatin vanhenemista. Tuloksen tentin hyväksytystä/hylätystä suorituksesta saat kuukauden sisällä tentistä. Huomaathan siis, että tentti on hyvä suorittaa viimeistään 6 viikkoa ennen sitä certi-ryhmän kokousta, jossa haet jatkoa sertifikaatillesi. Tenttitodistus on voimassa kolme vuotta tenttipäivämäärästä.

Tentti on tarkoitettu sertifioiduille ympäristönäytteenottajille, joiden sertifikaatti on umpeutumassa lähimmän 2 vuoden sisällä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Vesinäytteenotto ja -mittaus, erikoistumisalan tentti, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Vesinäytteenotto ja -mittaus, erikoistumisalan tentti? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Vesinäytteenotto ja -mittaus, erikoistumisalan tentti täytä seuraavat tiedot: