Vesityökorttikoulutus ja osaamistesti, talousvesi

Taitotalo
Yhteenveto
noin 1 tunti
90 - 195 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 90 EUR, 195 EUR)
Koulutus
Helsinki

Alkavat koulutukset
Helsinki
90 EUR
7.6.2023

Helsinki
195 EUR
7.6.2023
Taitotalo

Vesityökorttikoulutus ja osaamistesti, talousvesi

Koulutus lisää tietoisuutta lainsäädännöstä sekä antaa valmiudet suorittaa vaadittava osaamistesti. Koulutus antaa myös riittävät perustiedot talousveden laadun varmistamisesta ja kemikaalien turvallisesta käytöstä. Osaamistestin hyväksytysti suorittaneet saavat Valviran myöntämän vesityökortin, joka on voimassa 5 vuotta.

Koulutus toteutetaan lähiopetuksena klo 8.30-15.00 Taitotalon tiloissa Strömberginkujalla Helsingissä. Koulutuksen kesto on 6,5 tuntia.

Ohjelmassa

Koulutukseen sisältyy teoriaosuus ja osaamistesti palautteineen. Teoriaosuudessa käsitellään seuraavat osa-alueet:

  • talousveden mikrobiologia ja kemia
  • talousveden käsittely
  • tekniikka ja hygienia
  • lainsäädäntö ja talousveden laadun valvonta
  • huolto ja osaamistesti palautteineen

Työnkuvasta riippuen testattava voi suorittaa joko vesilaitos- tai vesijohtoverkostot-osaamistestin.

Osaamistesti suoritetaan Valviran järjestelmässä sähköisesti, ja tarvitset testiin kirjautumista varten verkkopankkitunnuksesi. Myös paperitestin suorittaminen on poikkeustilanteessa mahdollista.   

Tutustu tästä Valviran ohjeeseen Talous- tai allasvesihygieenistä osaamista osoittavan testin suorittamisesta

Tutustu tästä Valviran Vesityökorttia käsittelevään sivustoon

Koulutuksesta hyötyvät

Yli 50 henkilön tarpeisiin tai yli kymmenen kuutiometriä talousvettä päivässä toimittavassa laitoksessa työskentelevällä, talousveden laatuun vaikuttavia toimenpiteitä tekevällä, on oltava Valviran antama todistus eli vesityökortti laitosteknisestä ja talousvesihygieenisestä osaamisesta. Suositeltavaa on, että myös soveltamisalaa pienempien laitosten talousveden laatuun vaikuttavia toimenpiteitä tekevät suorittaisivat osaamistestin. Soveltamisalaan kuuluu koko vesihuoltolaitos vedenottamoineen, vedenkäsittelylaitoksineen ja verkostoineen.

Koulutuksen hinta sisältää koulutuksen, Vesilaitosyhdistyksen Vesilaitostekniikka ja hygienia -vihkosen, yhden osaamistestin ja vesityökortin (vesilaitos tai vesijohtoverkostot), rekisterinpidon sekä lisäksi kahvin ja sämpylän. Jos suorittaa molemmat vesityökortit, veloitamme toisesta kortista lisäksi 20 € + alv 24 %. Vihkonen jaetaan koulutusaamuna luokassa.

Voit myös osallistua pelkkään osaamistestiin ilmoittautumalla Vesityökorttitesti-osioon. Testi alkaa koulutuspäivänä noin klo 13.15. Hinta sisältää yhden osaamistestin ja vesityökortin (vesilaitos tai vesijohtoverkostot) sekä rekisterinpidon. Jos suoritat molemmat vesityökortit, veloitamme toisesta kortista lisäksi 20 € + alv 24 %.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Vesityökorttikoulutus ja osaamistesti, talousvesi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Vesityökorttikoulutus ja osaamistesti, talousvesi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Vesityökorttikoulutus ja osaamistesti, talousvesi täytä seuraavat tiedot: