Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Webinaari: Työvoima loppumassa kylmä- ja lämpöpumppualalta - mikä ratkaisuksi?

Taitotalo
Yhteenveto
1 päivä
   
Helsinki, Verkossa
Koulutus
Taitotalo

Webinaari: Työvoima loppumassa kylmä- ja lämpöpumppualalta - mikä ratkaisuksi?

Webinaarissa päivität tietosi alan tilanteesta ja kuulet ratkaisuvaihtoehtoja pahenevaan työvoimapulaan alan asiantuntijoiden alustamina. Tule kuuntelemaan ja haastamaan meitä kysymyksilläsi. Webinaari on maksuton.

Ilmastonmuutos, vähähiilisyystavoitteet ja EU-direktiivit ohjaavat kylmäaineiden muutosta seuraavat kymmenen vuotta. Siirtyminen uusiin ympäristöystävällisempiin kylmäaineisiin aiheuttaa merkittäviä muutoksia olemassa olevissa kylmäjärjestelmissä. Samaan aikaan lämpöpumppujen määrä ja varsinkin lämpöteho jatkaa voimakasta kasvua uusiutuvana lämmönlähteenä. Jo olemassa olevat miljoona lämpöpumppua kaipaavat huoltoa ja korjausta.

Webinaarista hyötyvät

Webinaari on tarkoitettu yrityksille, joille on haasteellista löytää osaavaa työvoimaa kylmä- ja lämpöpumppualalle. Kyseeseen tulevat esim. kylmä-, lämpöpumppu- ja talotekniikka-alan urakoitsijat ja muut alan osaajia työllistävät yritykset.

Ohjelmassa

  • Kylmä- ja lämpöpumppualan työvoimatilanne nyt ja vuonna 2035
    Mika Kapanen, toiminnanjohtaja, Suomen kylmäyhdistys
  • Ratkaisuja käytännössä – case Lidl, yli 180 myymälää ja keskusvarastot
    Simo Siitonen, energia- ja ympäristöpäällikkö, Lidl Suomi Oy  
  • Taitotalon koulutuspolut kylmä- ja lämpöpumppualalle
    Harri Fränti, kouluttaja, Taitotalo

Ilmoittaudu viimeistään 24.8.2020.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Webinaari: Työvoima loppumassa kylmä- ja lämpöpumppualalta - mikä ratkaisuksi?, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Amiedu Facebookissa

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Webinaari: Työvoima loppumassa kylmä- ja lämpöpumppualalta - mikä ratkaisuksi?? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Taitotalo

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Webinaari: Työvoima loppumassa kylmä- ja lämpöpumppualalta - mikä ratkaisuksi? täytä seuraavat tiedot: