MBA-stipendin hakuaika on käynnissä – lue lisää ja täytä hakemus täällä »

Tutkinto
Ei arviointeja

Ylläpitosiivouspalvelut-tutkinnon osa verkkokoulutuksena

Taitotalo, Verkossa
Kesto
n. 6 kuukautta
Kesto
n. 6 kuukautta
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Ylläpitosiivouspalvelut-tutkinnon osa verkkokoulutuksena

Taitotalo
Koulutus antaa sinulle valmiudet suorittaa puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan tutkinnon osan ylläpitosiivouspalvelut näyttötutkintona. Sinulla tulee olla työ- tai harjoittelupaikka ja mahdollisuus tehdä alan työtehtäviä. Voit suorittaa tutkinnon myös ilman koulutusta, jos sinulla on riittävä osaaminen ja työkokemus. Koulutukseen on jatkuva haku.

Saat laaja-alaiset perustiedot ja osaamisen puhtaanapidon perusteista, siivousmenetelmistä, -välineistä, -aineista, -koneista. Opit tunnistamaan eri pintamateriaalit ja toimintaympäristöjen puhtaustasovaatimukset, toimimaan huomioiden työturvallisuuden ja työergonomian sekä asiakaspalvelun merkityksen.

Koulutus toteutetaan verkko-opetuksena. Ohjaus tapahtuu Skype-yhteydellä, puhelimitse, tai mahdollisuuksien mukaan työpaikallasi. Näyttö tapahtuu aidossa työympäristössä arvioijien läsnäollessa.

Koulutuksen kesto on noin 6 kuukautta ja määräytyy opiskelijan henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.

Koulutuksen sisältö

  • Ylläpitosiivouksen ja jaksottaisen siivouksen suunnittelu ja toteutus asiakaskohteessa
  • Työtapahygienia
  • Asiakaspalvelu ja työyhteisössä toimiminen
  • Työturvallisuus ja ergonomia

Opiskelijaksi soveltuminen

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka teet, ohjaat tai johdat siivoustyötä, ja jolla on riittävä kirjallinen ja suullinen suomen kielen osaaminen, sekä tarvittavat tietotekniset valmiudet.

Koulutuksen alussa teemme kanssasi henkilökohtaisen opiskelun kehittämissuunnitelman ja varmistamme tutkinnon osan soveltuvuuden.

Opiskelijamaksu

Oppisopimuskoulutukseen tarvitset alan työnantajan, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Oppisopimus on sinulle ja työnantajalle maksutonta. Lisätietoa oppisopimuksesta.

Jos sinulle ei voida solmia oppisopimusta voit suorittaa tutkinnon ammatillisena lisäkoulutuksena, jossa maksat opiskelumaksun 100 € itse. Opiskelijamaksua ei palauteta koulutuksen keskeytyessä. Lisätietoa omaehtoisesta koulutuksesta.

Tutustu artikkeliin: Korona siirsi puhtausalan opinnot verkkoon

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ylläpitosiivouspalvelut-tutkinnon osa verkkokoulutuksena, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ylläpitosiivouspalvelut-tutkinnon osa verkkokoulutuksena? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.
Taitotalo
Valimotie 8
00380 Helsinki

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...

Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu