Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Ylläpitosiivouspalvelut-tutkinnonosa verkko-opintoina

Taitotalo
   
Verkossa
Tutkinto
Taitotalo

Ylläpitosiivouspalvelut-tutkinnonosa verkko-opintoina

Saat laaja-alaiset perustiedot ja osaamisen puhtaanapidon perusteista, siivousmenetelmistä, -välineistä, -aineista, -koneista. Opit tunnistamaan eri pintamateriaalit ja toimintaympäristöjen puhtaustasovaatimukset, toimimaan huomioiden työturvallisuuden ja työergonomian sekä asiakaspalvelun merkityksen.

Koulutus toteutetaan verkko-opetuksena. Ohjaus tapahtuu Skype-yhteydellä, puhelimitse, tai mahdollisuuksien mukaan työpaikallasi. Näyttö tapahtuu aidossa työympäristössä arvioijien läsnäollessa.

Koulutuksen kesto on noin 6 kuukautta ja määräytyy opiskelijan henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.

Koulutuksen sisältö

  • Ylläpitosiivouksen ja jaksottaisen siivouksen suunnittelu ja toteutus asiakaskohteessa
  • Työtapahygienia
  • Asiakaspalvelu ja työyhteisössä toimiminen
  • Työturvallisuus ja ergonomia

Opiskelijaksi soveltuminen

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka teet, ohjaat tai johdat siivoustyötä, ja jolla on riittävä kirjallinen ja suullinen suomen kielen osaaminen, sekä tarvittavat tietotekniset valmiudet.

Koulutuksen alussa teemme kanssasi henkilökohtaisen opiskelun kehittämissuunnitelman ja varmistamme tutkinnon osan soveltuvuuden.

Opiskelijamaksu

Koulutus on oppisopimuskoulutuksena tai koulutussopimuksella maksuton. Lisätietoa oppisopimuksesta ja koulutussopimuksesta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ylläpitosiivouspalvelut-tutkinnonosa verkko-opintoina, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ylläpitosiivouspalvelut-tutkinnonosa verkko-opintoina? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Ylläpitosiivouspalvelut-tutkinnonosa verkko-opintoina täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

SFS6002 -kortti jopa huomiseksi

Verkkokoulutus etänä ilman koronapelkoa. Suorita kurssi tienesteistä tinkimättä. Kustannustehokas, nopea suorittaa. Tuhansien erinomaiseksi kokema.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: