Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Ympäristönäytteenotto, erikoistumisalan tentti

Taitotalo
Yhteenveto
340 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 340 EUR)
Koulutus
Helsinki, Oulu
Alkavat koulutukset
Helsinki
340 EUR
18.12.2020
Taitotalo

Ympäristönäytteenotto, erikoistumisalan tentti

Sertifikaatin uusimiseen liittyvät tenttikäytännöt ovat muuttuneet vuoden 2020 alusta. Jatkotentti lyhyenä monivalintatenttinä on poistunut ja sen tilalla suoritetaan koko erikoistumisalan tentti.

Erikoistumisalan tentin voit suorittaa seuraavilla näytteenoton aloilla:

  • vesinäytteenotto ja -mittaus
  • maaperä ja kiinteät jätteet
  • talous- ja uimavedet
  • ilmanlaatumittaukset

Kerrothan, minkä erikoistumisalan tentin haluat tehdä! Erikoistumisalan nimen voit kirjoittaa ilmoittautumislomakkeen lisätiedot-kenttään.

Todistus hyväksytystä tentistä tulee liittää Certi-järjestelmän hakemukseen. Tarkemmat tiedot näytteenottosertifikaatin uusimisesta löytyy SYKE:n sivuilta. Tenttiin ei kuulu materiaalia, vaan aihealueet on samoja, kuin erikoistumisalan kurssilla. Erikoistumisaloihin liittyvää materiaalia löytyy SYKE:n sivuilta, mikäli kaipaat lukemista ennen tenttiin osallistumista.

Tentti kannattaa suorittaa hyvissä ajoin ennen sertifikaatin vanhenemista, sillä tenttitodistus on voimassa kaksi vuotta.

Tentti on tarkoitettu sertifioiduille ympäristönäytteenottajille, joiden sertifikaatti on umpeutumassa lähimmän 2 vuoden sisällä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ympäristönäytteenotto, erikoistumisalan tentti, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ympäristönäytteenotto, erikoistumisalan tentti? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Ympäristönäytteenotto, erikoistumisalan tentti täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: