Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Miten työpaikallasi opitaan uutta? 🧩 Vastaa kyselyyn ja voita leffaliput ➡

Ympäristönäytteenotto, tentti

Taitotalo
Yhteenveto
1 päivä
340 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 340 EUR)
Koulutus
Helsinki, Verkossa
Alkavat koulutukset
Helsinki
340 EUR
7.12.2021

Helsinki
340 EUR
15.3.2022

Verkossa
340 EUR
4.2.2022

Verkossa
340 EUR
13.4.2022
Taitotalo

Ympäristönäytteenotto, tentti

Vanhenemassa olevan ympäristönäytteenottajan sertifikaatin saat pysymään voimassa seuraavat 8 vuotta, jos suoritat erikoistumisalan tentin sekä täytät muut sertifioinnin jatkon edellytykset. Tenttiin on varattu aikaa 3 tuntia ja se sisältää sekä monivalintakysymyksiä että avoimia kysymyksiä.

Sertifikaatin uusimiseen liittyvä tentti on nykyään sama kuin kurssin päätteeksi suoritettava erikoistumisalan tentti. Tentin voi suorittaa yleisinä tenttipäivinä, joista osa on etänä suoritettavia. 

Erikoistumisalan tentin voit suorittaa seuraavilla näytteenoton aloilla

  • vesinäytteenotto ja -mittaus
  • talous- ja uimavedet
  • ilmanlaatumittaukset

Maaperä- ja jäteympäristöt -erikoistumisalan tentti on uudistunut vuoden 2021 alussa. Tenttiin pääset ilmoittautumaan täällä.

Kerrothan, minkä erikoistumisalan tentin haluat tehdä. Erikoistumisalan nimen voit kirjoittaa ilmoittautumislomakkeen lisätiedot-kenttään.

Todistus hyväksytystä tentistä tulee liittää Certi-järjestelmän hakemukseen. Tarkemmat tiedot näytteenottosertifikaatin uusimisesta löytyy SYKE:n sivuilta. Tenttiin ei kuulu materiaalia, vaan aihealueet on samoja, kuin erikoistumisalan kurssilla. Erikoistumisaloihin liittyvää materiaalia löytyy SYKE:n sivuilta, mikäli kaipaat lukemista ennen tenttiin osallistumista.

Tentti kannattaa suorittaa hyvissä ajoin ennen sertifikaatin vanhenemista. Tuloksen tentin hyväksytystä/hylätystä suorituksesta saat kuukauden sisällä tentistä. Huomaathan siis, että tentti on hyvä suorittaa viimeistään 6 viikkoa ennen sitä certi-ryhmän kokousta, jossa haet jatkoa sertifikaatillesi. Tenttitodistus on voimassa kolme vuotta tenttipäivämäärästä.

Tentti on tarkoitettu sertifioiduille ympäristönäytteenottajille, joiden sertifikaatti on umpeutumassa lähimmän 2 vuoden sisällä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ympäristönäytteenotto, tentti, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ympäristönäytteenotto, tentti? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Ympäristönäytteenotto, tentti täytä seuraavat tiedot: