Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Yrittäjän ammattitutkinto

Taitotalo
   
Helsinki, Oulu
Tutkinto
Taitotalo

Yrittäjän ammattitutkinto

Koulutuksen tavoitteena on yrittäjän ammattitutkinnon suorittaminen, mikä kasvattaa yrittäjävalmiuksia ja edellytyksiä toteuttaa menestyksekästä ja tuloksekasta yritystoimintaa, kehittää taitoja johtaa liiketoimintaa ja verkostoja muuttuvassa toimintaympäristössä. Koulutuksessa löydät uusia keinoja yrityksen liiketoiminnan  kehittämiseen ja parannat yrityksesi kilpailukykyä

Tutkinnon suorittaminen avaa uusia näkökulmia ja antaa tukea yrittäjäosaamisen ja yritystoiminnan kehittämiseen. Koulutuksen aikana opit hyödyntämään liiketoiminnan kehittämisen työkaluja suunnitelmallisesti sekä tunnistamaan yritystoiminnan vahvuuksia ja kehittämisen kohteita.

Tutkinnon suorittanut osaa

  • arvioida omia edellytyksiään toimia yrittäjänä
  • laatia ja päivittää liiketoimintasuunnitelman
  • suunnitella tai hyödyntää yrityksen kannalta tärkeät verkostot
  • käynnistää liiketoimintasuunnitelman
  • kehittää omia yrittäjävalmiuksiaan

Yrittäjän ammattitutkinto on tarkoitettu henkilölle, joka on toimii yrittäjänä tai suunnittelee aloittavansa yritystoiminnan. Tutkinto soveltuu myös sivutoimisille yrittäjille, maatalousyrittäjille ja franchisingyrittäjille. Tutkintoa voidaan hyödyntää myös  omistajanvaihdostilanteissa.

Koulutus toteutetaan monimuoto-opintoina tai voit suorittaa tutkinnon ilman koulutusta.
Koulutus toteutetaan monimuotoisena mm. lähipäivät, verkko-opiskelu ja itsenäistä opiskelua. Lähiopiskelupäiviä on kaksi iltaa kuukaudessa.

Puuttuva osaaminen hankitaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti pääasiassa omissa työtehtävissä. Työpaikalla tapahtuvaa oppimista tukevat lähioppiminen sekä ohjattu verkko- ja itseopiskelu. Koulutuspäivien lisäksi teet oppimistehtäviä ja sovellat oppimaasi  oman yrityksen toimintaan

Opiskelu- ja tutkinnonsuorittamisaika määräytyvät yksilöllisesti. Yleensä koulutus kestää noin 0,5 – 1  vuotta. Opiskelijan aiemmin hankittu osaaminen vaikuttaa koulutuksen kestoon.

Yrittäjän ammattitutkinnossa on kaksi osaamisalaa

1. Yritystoiminnan suunnittelun ja käynnistämisen osaamisala antaa valmiuksia yritystoiminnan suunnitteluun ja käynnistämiseen. Tutkintoa suorittaessasi laadit yrityksesi liiketoimintasuunnitelman.

2. Yritystoiminnan kehittämisen osaamisala on tarkoitettu toimivalle yrittäjälle ja tarjoaa mahdollisuuden analysoida, suunnitella ja kehittää yrityksen toimintaa.

Yritystoiminnan suunnittelun ja käynnistämisen osaamisala on tarkoitettu yritystoimintaa harkitseville. Osaamisalalla tutkinnon suorittaminen edellyttää yhden pakollisen ja kahden valinnaisen  tutkinnon osan hyväksyttyä suorittamista.

Yritystoiminnan kehittämisen osaamisala on tarkoitettu yrittäjänä jo toimivalle. Osaamisalalla tutkinnon suorittaminen edellyttää yhden pakollisen ja kahden valinnaisen tutkinnon osan hyväksyttyä suorittamista.

Jokainen hakija haastatellaan, minkä jälkeen tehdään päätös koulutukseen osallistumisesta ja tutkinnon suorittamisesta. Opintojen laajuus, sisältö ja kesto määräytyvät sinulle tehtävän henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan (henkilökohtaistaminen), lähtötasosi huomioiden.

Mikäli sinulla on jo tutkintoon tarvittava ammattitaito, voit suorittaa tutkinnon myös suoraan, ilman koulutusta.

Tutustu tutkinnon perusteisiin tästä.

Tutkinnon voi suorittaa joko oppisopimuksella tai omaehtoisena opiskeluna.

Opiskelumaksu on 400-490 € toteutuksesta riippuen.

Tutkintoon on jatkuva haku.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Yrittäjän ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yrittäjän ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Yrittäjän ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: