Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Miten teet strategian jalkautuksen tuplasti nopeammin ja paremmin tuloksin?

TAKETO+
Yhteenveto
3 tuntia
680 EUR + alv 24 % (yht. 843,20 EUR)
Koulutus
Suomi, Verkossa
Alkavat koulutukset
Suomi
Sopimuksen mukaan

Verkossa
680 EUR
Sopimuksen mukaan
Ajatuskartta, jossa strategian peruspilarit

Miten teet strategian jalkautuksen tuplasti nopeammin ja paremmin tuloksin?

”Perinteiset ja kankeat strategiaprosessit eivät enää toimi. 90% organisaatioista epäonnistuvat pyrkiessään toteuttamaan strategiaansa tehokkaasti. Miksi antaa kilpailijoille turhaa etua ja huonontaa johdon uskottavuutta asiakkaiden ja henkilöstön silmissä?”

Onnistunut strategia tänä päivänä on jatkuvasti reflektoiva vuorovaikutusprosessi ja organisaation yhteinen oppimistapahtuma. Vain aito sitoutuminen ja halu mahdollistaa onnistumisen.

90% strategioista eivät mene käytäntöön ja tämä johtuu 90%:sti epäonnistuneesta kommunikoinnista.

Koulutuksen hyödyt

 • Ymmärrät, miten nopeutat ja tehostat strategiaprosessia hallitsemalla muutosviestinnän.
 • Opit välttämään tyypilliset strategiaprosessiin liittyvät sudenkuopat.
 • Opit, mitä monenkeskisellä kommunikoinnilla tarkoitetaan ja miten valjastat sen palvelemaan strategiaprosessia.
 • Ymmärrät, mitä uusia valmiuksia strategiaa toimeenpanevalta vastuuhenkilöltä ja toimeenpanoon osallistuvilta odotetaan.
 • Ymmärrät, millä datalla ja analytiikalla seuraat ja mittaat ymmärrystä ja sitoutumista strategiaprosessissa.

Koulutuksen sisältö

 • Tunnistetaan strategiaprosessiin ja erityisesti strategiasta viestimiseen liittyvät tyypilliset sudenkuopat, miksi ja miten ne syntyvät, miksi totutuista tehottomista rutiineista ei päästä eroon sekä millä tavalla arvioidaan huonosti toimivan strategiaprosessin vaikutuksia kilpailukykyyn, asiakkaisiin, henkilöstöön ja taloudelliseen asemaan.
 • Strategisen muutoksen toteuttajan toimenkuva, rooli ja osaaminen strategiaprosessissa.
 • Seurantadata ja analytiikka, joiden avulla tulkitaan organisaation ymmärryksen tasoa ja sitoutumista strategiaan.
 • Muutosviestinnän käsite
  • Mitä sillä tarkoitetaan?
  • Miten sitä hyödynnetään strategiaprosessissa?
  • Miksi muutosviestinnässä onnistuminen on elintärkeää?
  • Millä tavalla tehostetaan monenkeskistä kommunikointia ja oppimista digitaalisin apuvälinein?

Suoritustapa

 • Koulutus toteutetaan vuorovaikutteisena webinaarina, jossa osallistujat muodostavat lopputuloksen yhdessä kouluttajien kanssa.
 • Osallistujat saavat myös etukäteistehtävän, jonka avulla ”virittäydytään” teemaan etukäteen. Lisäksi annetaan ”kotitehtävä”, jonka avulla kukin osallistuja voi reflektoida oppimaansa oman organisaationsa toimintaan.

Aikataulu

Koulutus toteutetaan ajankäytöllisesti 2+1-periaatteella: ensimmäinen kaksituntinen käsittelee aiheita yksi ja kaksi, viimeisessä yhden tunnin sessiossa, kuukautta myöhemmin, puretaan ”kotitehtävät” ja arvioidaan yhteisesti, miten on onnistuttu.

Koulutuspaikka

Etätoteutus.

Kouluttaja

Asiantuntijoina toimivat Outi Piisi-Putta, Thomas Schleutker, Johanna Parikka-Altenstedt sekä Esa Lehtinen.

Outi Piisi-Putta:

Outi on sertifioitu organisaatio- ja vuorovaikutusvalmentaja, joka on tukenut kymmenien organisaatioiden kehittymistä ja muuttumista paremmiksi työyhteisöiksi. Outi tukee osallistujia johtamisviestintään liittyvissä kysymyksissä.

Thomas Schleutker:

Thomas on kokenut johtamisjärjestelmien ja strategioiden kehittäjä eri rooleissa sekä yksityisellä että julkisella sektorilla, pääsääntöisesti isoissa organisaatioissa. Thomas keskittyy tässä koulutuksessa epäonnistuneen strategiaprosessin taloudellisiin ja henkilöstöllisiin haittavaikutuksiin riskienhallinnan näkövinkkelistä sekä siihen, miten monenkeskisen dialogin ja oppimisen avulla tehostetaan strategiaprosessin etenemistä ja osumatarkkuutta seurantadatalla ja analytiikalla.

Johanna Parikka-Altenstedt:

Johanna on sisältötuotannon ammattilainen ja viestintäjohtaja, jolla on laajaa kokemusta suurten organisaatioiden viestintäkentästä sekä yksityisellä että julkisella sektorilla, erityisesti Ruotsissa, jossa hän on vaikuttanut viimeiset 30 vuotta. Hän on erikoistunut CSR- ja sosiaalivastuun sekä riskienhallinnan ja laatuvastuun viestintään. Johanna keskittyy tässä koulutuksessa siihen, miten strategia puetaan viestiksi, joka ymmärretään kaikissa sidosryhmissä, ja joka saa strategian elämään organisaation arjessa. Johanna tuo lisäksi kokemuksia ja hyviksi havaittuja käytäntöjä ruotsalaisesta viestintäkulttuurista.

Esa Lehtinen:

Esa on kokenut johtamiseen ja henkilöstön kehittämiseen keskittynyt konsultti, yritysvalmentaja ja johtajamentori, jolla on kokemusta lukuisissa organisaatioissa niin Suomessa kuin myös Baltiassa, Venäjällä ja Keski-Euroopassa. Tässä koulutuksessa Esa keskittyy strategian kehittämisen ja strategian johtamisen haasteisiin sekä niissä esille tuleviin ongelmiin.  

Kustannukset

680 € / hlö + alv 24%.

Hintaan kuuluu lisäksi se, että valmentajamme vastaavat kysymyksiin ja opastavat myös koulutustilaisuuksien välissä. Näin toimien haluamme olla tukemassa myös siinä vaiheessa, kun opittua siirretään käytäntöön. Mukana varmistamassa koulutusinvestointisi takaisinmaksua.

Kysy ryhmäalennusta tai pyydä räätälöityä tarjousta organisaatiollesi.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Miten teet strategian jalkautuksen tuplasti nopeammin ja paremmin tuloksin?? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

TAKETO+

Muutosjohtamiskoulu

TAKETO+ on muutosjohtamiskoulu sekä skaalautuva ja vuorovaikutteinen oppimisratkaisu, joka samalla sekä poistaa muutosjohtamisen suurimmat riskit että nostaa organisaation sosiaalisesti kestäväksi ja ketteräksi toimijaksi. Muutos on oppimista. TAKETO+ tekee muutoksesta yhteisöllisen, viestinnällisesti elämyksellisen ja positiivisen oppimistapahtuman. Osoitamme, että muutosjohtaminen voikin olla...


Lue lisää kouluttajasta TAKETO+ ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

TAKETO+


 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Haluatko parempia tuloksia?

Kehitä myyntiä ja johtamista, ja saavuta parempia tuloksia Uranon kanssa. Koulutukset järjestetään verkossa tai räätälöidysti paikan päällä.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Miten teet strategian jalkautuksen tuplasti nopeammin ja paremmin tuloksin? täytä seuraavat tiedot: