TAKETO+ INTRO

TAKETO+, paikassa Suomi
Kesto
2 tuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kesto
2 tuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

TAKETO+ INTRO

TAKETO+ Muutoksen sietämätön keveys

TAKETO+ INTRO:ssa mennään seikkaperäisesti läpi, miksi perinteinen muutosjohtamisen ei toimi, mihin miinoihin tällöin astutaan ja mitkä  riskit säännönmukaisesti toteutuvat. INTRO avaa uuden näkymän tuloksen tekemiseen muutosten avulla ja kertoo konkreettisesti siitä, miten modernissa muutosjohtamisessa parannetaan suorituskykyä, miten sitä mitataan/lasketaan ja millä tavalla synnytetään kestävä "systeeminen" parannus työhyvinvointiin ja tuottavuuteen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta TAKETO+ INTRO, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Kohderyhmä

Johtamisjärjestelmään kuuluvat kaikilla tasoilla, Henkilöstöhallinto, Projektipäälliköt

Tutkinto / todistus

Osallistumistodistus

Aikataulu

Sopimuksen mukaan.

Koulutuspaikka

Koulutus tapahtuu asiakkaan tiloissa tai vaihtoehtoisesti verkossa. Oppimisympäristöön julkaistaan lisäaineistoa ja tehtäviä ja se on käytettävissä sovitun ajan. Pyrkimyksenä on se, että mahdollisimman moni pääsee koulutuksen piiriin. Oppimisanalytiikalla seurataan opiskelun toteutumista.

Kouluttaja

Pääkouluttajana  toimii Thomas Schleutker. Schleutker on TAKETO+ -konseptin perustaja, jolla on lähes 30 vuoden kokemus johtamisjärjestelmien, strategisesta uudistamisesta ja uuden liiketoiminnan kehittämisestä. TAKETO+ on syntynyt Schleutkerin kysymyksestä: "Miksi muutokset organisaatioissa menevät pääsääntöisesti pieleen ja mitä asialle voisi tehdä tuomalla täysin uutta ajattelua ja teknologisia ratkaisuja mukaan?"

Schleutkerin lisäksi koulutukseen kiinnitetään muita TAKETO+ -asiantuntijoita pistemäisiin erityisasiantuntemusta vaativiin kohtiin.  

Kustannukset

Perehdytys/koulutus toimitetaan mahdollisimman monelle käyttäjälle. Tätä tarkoitusta varten asiakkaalle avataan käyttöön TAKETO+ oppimisympäristö, jossa käyttäjät saavat koulutusaineistot käyttöönsä - myös ne henkilöt, jotka ovat olleet estyneitä fyysisen / hybridikoulutuksen aikana. Kustannus määräytyy käyttäjämäärien mukaan. Hinta sovitaan erikseen. 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta TAKETO+ INTRO? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
TAKETO+

Muutos on oppimista ja dataa

TAKETO+ tekee organisaatiosi muutoksen sujuvaksi. Se on täysin uusi tapa lähestyä muutoshallintaa. SE POISTAA MUUTOSHALLINNAN VAIKEIMMAT SYSTEEMISET VALUVIAT, JOIDEN VUOKSI 4/5 MUUTOSHANKKEESTA EPÄONNISTUU. Koulutustemme avulla autamme sisäistämään siinä, miten digitalisaatiota, skaalautuvuutta, monenkeskistä vuorovaikutusta ja oppimista sekä dataa ja tekoälyä hyödynnetään...

Lue lisää kouluttajasta TAKETO+ ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu