Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Työhyvinvoinnin parantaminen ajanhallintaa tehostamalla

TAKETO+
Yhteenveto
3 tuntia
560 EUR + alv 24 % (yht. 694,40 EUR)
Sopimuksen mukaan
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
TAKETO+

Työhyvinvoinnin parantaminen ajanhallintaa tehostamalla

Mikään yksittäinen tekijä ei nosta organisaation tuottavuutta ja tuloksentekokykyä yhtä paljon kuin työhyvinvointi! Ja ajan hallinta nostaa työhyvinvointia merkittävästi, ikuinen kiire tappaa sitä.

Asiantuntijat palavat loppuun, vaikka olemme tietoisia, että aika on asiantuntija- ja esihenkilötyön arvokkain ja samalla myös kriittisin resurssi. Huono ajanhallinta johtaa huonoon työhyvinvointiin.

Tämän koulutuksen tavoitteena on uudelleen ohjata 20 % työajasta tuottavampaan, hedelmällisempään ja palkitsevampaan työhön.

Etäkoulutuksen sisältö

  1. Koulutuksessa tunnistetaan konkreettisten esimerkkien ja työnkuvien avulla keskeiset työhön liittyvät aikasyöpöt: mitä ne tyypillisesti ovat, miten ne yleensä syntyvät, miksi niistä on niin vaikea päästä eroon ja mikä niiden negatiivinen vaikutus on työhyvinvointiin ja asiantuntijan kokemaan riittämättömyyteen. Osallistujat saavat lisäksi etukäteistehtävän, jonka avulla kukin osallistuja voi arvioida oman ajankäyttönsä toimivuutta selkeän arviointikehikon avulla.
  2. Koulutuksessa käsitellään konkreettisia keinoja, joiden avulla asiantuntijan työaika rukataan järkevämmäksi. Mihin asioihin voin itse vaikuttaa, millä edellytyksillä positiivinen muutos voidaan saada aikaiseksi ja mikä sen vaikutus on työhyvinvointiin. Lisäksi jokainen osallistuja saa ”kotitehtävän”, jonka avulla opittu asia siirretään uudeksi tekemiseksi.

Toteutustapa

Koulutus toteutetaan vuorovaikutteisena webinaarina, jossa osallistujat muodostavat lopputuloksen yhdessä valmentajien kanssa.

Koulutus toteutetaan ajankäytöllisesti 2+1-periaatteella: ensimmäinen kaksituntinen käsittelee aiheita yksi ja kaksi, viimeisessä yhden tunnin sessiossa, kuukautta myöhemmin, puretaan ”kotitehtävät” ja arvioidaan yhteisesti, miten on onnistuttu.

Miten hyödyt koulutuksesta?

  1. Opit ymmärtämään, mihin asioihin oikeasti pitää vaikuttaa ja ottaa esille työyhteisössä, jotta ajankäyttösi kohdistuisi jatkossa järkevämmin
  2. Ymmärrät, miten oma asennoitumisesi, motivaatiosi ja itsesi johtamisen taito vaikuttaa positiivisesti henkilökohtaiseen työkulttuuriisi.
  3. Saat palautetta siitä, miten olet käytännössä onnistunut: mikä tuntui helpolta, mikä haastavalta ja mihin kannattaa keskittyä jatkossa.
  4. Ymmärrät myös ajankäytön tehokkuuden vaikutukset työhyvinvointiin ja tuottavuuteen laajemmasta organisatorisesta näkövinkkelistä.

Kohderyhmä

Kaikille, jotka haluavat parantaa ajanhallintaansa ja ymmärtää paremmin ajankäytön tehokkuuden vaikutukset työhyvinvointiin.

Koulutuspaikka

Koulutus toteutetaan vuorovaikutteisena webinaarina.

Kouluttaja

Asiantuntijoina toimivat Outi Piisi-Putta ja Thomas Schleutker.

Outi Piisi-Putta:

Outi on sertifioitu organisaatio- ja vuorovaikutusvalmentaja, joka on tukenut kymmenien organisaatioiden kehittymistä ja muuttumista paremmiksi työyhteisöiksi. Outi keskittyy koulutuksessa ajanhallinnan leadership-ulottuuvuuksiin.

Thomas Schleutker:

Thomas on kokenut johtamisjärjestelmien kehittäjä eri rooleissa sekä yksityisellä että julkisella sektorilla, pääsääntöisesti isoissa organisaatioissa. Thomas keskittyy koulutuksessa ajanhallinnan ja johtamisprosessien- ja käytäntöjen (management) väliseen kytkentään.

Kustannukset

Etäkoulutuksen hinta on 560 euroa/hlö + alv 24%. Hintaan kuuluu lisäksi se, että valmentajamme vastaavat kysymyksiin ja opastavat myös koulutustilaisuuksien välissä. Näin toimien haluamme olla tukemassa myös siinä vaiheessa, kun opittua siirretään käytäntöön. Mukana varmistamassa koulutusinvestointisi takaisinmaksua.

Kysy ryhmäalennusta tai pyydä räätälöityä tarjousta organisaatiollesi.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työhyvinvoinnin parantaminen ajanhallintaa tehostamalla? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

TAKETO+

Muutosjohtamiskoulu

TAKETO+ on muutosjohtamiskoulu sekä skaalautuva ja vuorovaikutteinen oppimisratkaisu, joka samalla sekä poistaa muutosjohtamisen suurimmat riskit että nostaa organisaation sosiaalisesti kestäväksi ja ketteräksi toimijaksi. Muutos on oppimista. TAKETO+ tekee muutoksesta yhteisöllisen, viestinnällisesti elämyksellisen ja positiivisen oppimistapahtuman. Osoitamme, että muutosjohtaminen voikin olla...


Lue lisää kouluttajasta TAKETO+ ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

TAKETO+


 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työhyvinvoinnin parantaminen ajanhallintaa tehostamalla täytä seuraavat tiedot: