Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Miten työpaikallasi opitaan uutta? Vastaa kyselyyn ja voita leffaliput ➡

Project & IT Service Management F.EC.

Talentgate
Yhteenveto
6 kuukautta
0 EUR + alv 24 % (yht. 0 EUR)
13.12.2021
englanti
   
Hybriditoteutus
Helsinki
Työvoimakoulutus

Video

Talentgate – RekryKoulutus

Project & IT Service Management F.EC.

Koulutamme uusia osaajia palvelunhallinnan tehtäviin Project & IT Service Management F.EC.-koulutusohjelman kautta. Kuusi kuukautta kestävän ohjelman tavoitteena on kehittää ja vahvistaa palvelujohtamisen taitojasi. Ohjelma sisältää käytännön tekemistä yhteistyöyrityksessä että asiantuntijakoulutusta IT-palvelunhallinnasta. Ohjelman kautta sinulla on myös mahdollisuus suorittaa ITIL4 sertifikaatti. 

Olet mahdollisesti kerryttänyt kokemusta IT-alan tehtävistä ja haluat ottaa urallasi seuraavan askeleen ja kehittyä IT palvelunhallinnan rooliin. Tai ehkä sinulla on kokemusta IT-alalta asiakkuuksista tai tuoteprojekteista ja haluat ottaa nyt teknisen puolen haltuun. Eduksesi on hyvät kommunikointitaidot, analyyttinen ajattelutapa, ratkaisukeskeisyys ja liiketoimintalähtöinen ajattelu. Tule kehittämään osaamistasi ja työllisty uusiin tehtäviin koulutusohjelman kautta!

Yritykset etsivät uusia osaajia

Eri alan yritykset etsivät uudenlaisia osaajia palvelunhallinnan tehtäviin. Yritykset etsivät sekä uransa alkuvaiheessa olevia, että pidempään työelämässä mukana olleita ja uutta uraa itselleen hakevia tekijöitä. Yrityksien tavoitteena on rekrytoida valittu henkilö ohjelman päättyessä.

Ohjelman aikana ja sen jälkeen voit työskennellä esimerkiksi seuraavilla nimikkeillä:

 • Junior ITSM Consultant
 • ITSM Consultant
 • ITSM Expert
 • Junior IT Service Delivery Manager
 • IT Service Manager
 • ITSM Tester

Koulutuksen sisältö

Kuusi kuukautta kestävä koulutusohjelma sisältää asiantuntijoiden pitämiä lähikoulutuspäiviä (noin 20 pv) sekä itsenäisiä opiskelupäiviä Prince 2 sertifikaattia varten. Asiantuntijakoulutus ja sertifiointi toteutetaan englanniksi. Koulutuspäivät järjestetään pääkaupunkiseudulla.

Koulutusteemat:

 • Johdatus IT-palvelunhallintaan
 • ITIL4 Foundation viitekehys ja sertifiointikoe
 • Projektinhallinnan työkalut ja projektijohtaminen
 • Scrum
 • Yleiset opinnot: ICT sopimukset, digitaalinen palvelumuotoilu, työnhaku- ja uravalmennus

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Project & IT Service Management F.EC., klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kenelle ohjelma on tarkoitettu?

Asiakkaamme etsivät eri tason osaajia. Sinulla voi olla aikaisempaa työkokemusta IT-alan tehtävistä tai tekninen, IT-alan koulutustausta. Kokemuksesi on voinut painottua esimerkiksi asiakas-/myyntityöhön, sopimushallintaan, riskienhallintaan, prosessienhallintaan/ -kehittämiseen tai tehtäviin, jotka ovat kasvattaneet ymmärrystä IT-alan palvelutuotannosta. Olet mahdollisesti työskennellyt erilaisten ohjelmisto/IT-järjestelmäprojektien parissa tai toiminut tuotepäällikön roolissa edistäen tuotteen myyntiä ja markkinointia yhteistyössä tuotekehityksen kanssa.

Yritykset etsivät henkilöitä, joilla on aito halu kehittää omaa osaamistaan ja kasvaa palvelunhallinnan tehtäviin. Motivaation ja asenteen lisäksi hakijoilta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. insinööri, DI, KTM, IT-tradenomi) tai vaihtoehtoisesti alemman tason IT-alan tutkintoa sekä IT-alan työkokemusta / harrastuneisuutta. Tehtävien osaamiskriteerit vaihtelevat yritysten tarpeiden mukaan. Hakijoilta edellytetään sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Ohjelma on ELY-keskuksen tukema työvoimakoulutus. Voit hakea mukaan, mikäli olet tällä hetkellä työtön tai työttömyysuhan alainen. Osallistujat saavat ohjelman ajalta työttömyysetuuttaan sekä kulukorvausta.

Koulutuspaikka

Pääkaupunkiseutu

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Project & IT Service Management F.EC.? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Talentgate

Talentgate yhdistää työnhakijat ja yritykset

Talentgate auttaa työnhakijoita ja yrityksiä kohtaamaan siellä, missä työlle tarvitaan tekijää. Talentgate toteuttaa työelämän tarpeisiin vastaavia rekrytoivia koulutusohjelmia intohimolla ja yli 20 vuoden kokemuksella. Mistä kaikki sai alkunsa? Talentgaten tarina alkoi suomalaisen osaamisen viennistä Aasiaan ja Piilaaksoon. Mukana oli ripaus...


Lue lisää kouluttajasta Talentgate ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Talentgate

Töölönlahdenkatu 3b
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Investoi koulutusseteleihin!

Hanki nyt koulutusseteleitä ja saat vuoden lisäaikaa koulutuspäätöksille. Koulutusseteleillä saat myös koulutukset edullisemmin kuin yksittäin tilattuna.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Project & IT Service Management F.EC. täytä seuraavat tiedot: