Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Osakeyhtiön tilinpäätös

Tampereen kauppakamari
Yhteenveto
6,5 tuntia
Alkaen 360 € + alv 24 %
3.12.2020
   
Lähiopetus
Tampere
Koulutus
Tilinpäätöksen tulkinta | Tampereen Kauppakamari

Osakeyhtiön tilinpäätös

Osakeyhtiön tilinpäätös -koulutuksessa käydään käytännönläheisesti läpi voimassa olevan uudistuneen kirjanpitolain merkittävimmät säännökset ja niiden vaikutukset laadittaviin tilinpäätöksiin. Päivän aikana käsitellään esimerkkien avulla yhtiön tuloslaskelman, taseen ja rahoituslaskelman sisältö sekä olennaiset seikat – mitä näistä eristä tilitoimistojen ja yrityksen johdon sekä yrityksen taloudesta vastaavien tulee ottaa huomioon tilinpäätöstä laatiessaan. Tärkeää tilinpäätöksen laadinnan kannalta on mm. tase-erien oikeamääräiseen arvostamiseen liittyvät asiat, jotka osaltaan varmistavat oikean ja informatiivisen tilinpäätöksen. 

Koulutuspäivän yhteydessä käsitellään myös osakeyhtiön verotukseen liittyviä seikkoja sekä käytössä olevat tuloksenjärjestelymahdollisuudet. Lisäksi koulutuspäivän yhteydessä käydään läpi osakeyhtiön toimintakertomuksen laadintaan liittyvät tärkeät säännökset sekä liitetietojen merkitys asianmukaisen tilinpäätöksen laatimisessa. Koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujille varmuutta siitä, että yrityksen tilinpäätös on laadittu asianmukaisesti ja se täyttää yrityksen omistajien, viranomaisten sekä muiden sidosryhmien siihen kohdistamat tarpeet voimassa olevan tilinpäätösnormiston näkökulmasta.

Koulutuspäivän ohjelma:

Klo 08.30 Ilmoittautuminen ja kahvi
Klo 09.00 Koulutuksen avaus

  • Kirjanpitolain merkittävimmät säännökset ja niiden vaikutus tilinpäätöksen laatijalle
  • Tuloslaskelman ja taseen sisältö ja niihin liittyvät arvostus- ja esittämistavat tilinpäätöksessä
  • Rahoituslaskelman laadintavelvollisuus ja sen tuottaman informaation merkitys yritykselle
  • Osakeyhtiön verotus ja vähennysoikeudet verotuksessa
  • Toimintakertomuksen laadinta ja sen sisältö
  • Yrityksen liitetiedot ja niiden merkitys tilinpäätöksen antaman oikeiden ja riittävien tietojen kannalta
  • Kirjanpitolautakunnan tuoreimmat yleisohjeet ja lausunnot

Klo 15.00 Tilaisuus päättyy

Tarjoilut: klo 8.30 alkaen aamukahvit, klo 11.30 lounas, klo 14.00 iltapäiväkahvit

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Osakeyhtiön tilinpäätös, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus sopii yrittäjille, rahoitusalan, juridiikan ammattilaisille, tilitoimistossa työskenteleville taloushallinnon ammattilaisille sekä operatiivisesta liiketoiminnasta vastaaville esimiehille.

Kouluttaja

Asiantuntijana KTM, KHT Henry Kampman, Revisium Oy:n perustajaosakas.

Kampmanilla on pitkä kokemus tilinpäätöksiin liittyvistä koulutuksista. Aiemmin hän on toiminut taloushallinnon johtotehtävissä. Asiakaspalautteiden perusteella Henryn pitämät koulutustilaisuudet ovat olleet hyvin käytännönläheisiä, ajankohtaisiin asioihin pureutuvia ja osallistujien ammattitaitoa kehittäviä.

Kustannukset

Jäsenhinta 360 euroa (+ alv), normaalihinta 720 euroa (+ alv). Hinta sisältää koulutuksen, materiaalin ja ohjelmassa mainitun tarjoilun. Osallistumismaksu laskutetaan jälkikäteen. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeisistä peruutuksista veloitetaan hinnasta 50 %.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Osakeyhtiön tilinpäätös? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen kauppakamari

Tampereen kauppakamari

Tampereen kauppakamari

Tampereen kauppakamari on Pirkanmaalla toimiva elinkeinoelämän edunvalvonta- ja palvelujärjestö, jonka jäsenenä on yli 2000 eri kokoista ja eri toimialoja edustavaa yritystä ja yhteisöä. Kauppakamarin toiminta perustuu vuonna 2002 vahvistettuun kauppakamarilakiin. Sen mukaan kauppakamarin tehtävänä on edistää elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä, yrittäjyyttä, tervettä kilpailua,...


Lue lisää kouluttajasta Tampereen kauppakamari ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen kauppakamari

Kalevantie 2 D
33100 Tampere

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Osakeyhtiön tilinpäätös täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kirjanpito haltuun verkossa

Verkkokurssilla selvitetään kirjanpidon ja tilinpäätöksen yleiset periaatteet, lainsäädäntöä ja sovelletaan niitä käytännön kirjaustapahtumiin.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: