Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Tiedolla johtaminen

Tampereen kauppakamari
Yhteenveto
7 tuntia
Alkaen 1450 € + alv 24 %
10.11.2020
   
Lähiopetus
Tampere
Koulutus
Tiedolla johtaminen | Tampereen kauppakamari

Tiedolla johtaminen

Tiedolla johtaminen on yksi keskeisimmistä organisaatioiden menestyksen mahdollistajista nykypäivän liiketoiminnassa. Eri lähteistä saatavan tiedon määrä lisääntyy, tiedon jalostustavat ja tulkinta kehittyy, osaamisen kehittämisen merkitys kasvaa. Älykäs tiedolla johtaminen edellyttää kovan datan, hiljaisen tiedon ja kokemuspohjaisen tiedon yhdistämistä tavoitteelliseksi toiminnaksi. Merkityksellisen tiedon avulla aktivoidaan koko organisaatio yhteiseen keskusteluun, tuodaan näkemyksellisyyttä ja edesautetaan yhteisen jaetun ymmärryksen syntymistä. Tehokkaasti johdettuna ja älykkäästi hyödynnettynä tieto auttaa tekemään viisaita päätöksiä. Ketterä kehittäminen kohti tavoitteita avaa tien jatkuvaan uudistumiseen ja kilpailukykyyn. 

Koulutus on suunnattu keski- ja ylemmälle johdolle, jotka vastaavat esimerkiksi myynnin, asiakkuuksien, henkilöstön, markkinoinnin tai hallinnon johtamisesta. Koulutus keskittyy erityisesti strategisen johtamisen ja tieto-ohjautuneen organisaatiokulttuurin kehittämiseen. Koulutukseen osallistuvat saavat monipuolisen työkalupakin systemaattisen tiedolla johtamisen mallin rakentamiseksi omassa organisaatiossa:

  • Osaat hyödyntää ja yhdistellä eri tyyppistä ja eri luonteista dataa johtamisen tukena
  • Ymmärrät tiedolla johtamisen merkityksen toiminnan menestyksen mahdollistajana
  • Syvennät osaamistasi tavoiteasetannasta, mittaamisesta ja tietoon reagoinnista
  • Pystyt luomaan toimintatapoja ja prosesseja tiedon hyödyntämiselle
  • Saat keinoja tiedolla johtamisen kulttuurin vahvistamiseksi organisaatiossasi

Klo 16.00 Koulutus päättyy

Tarjoilut: aamukahvit alkaen klo 8.30, lounas klo 11.30, iltapäiväkahvit klo 14.00

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tiedolla johtaminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu keski- ja ylemmälle johdolle, jotka vastaavat esimerkiksi myynnin, asiakkuuksien, henkilöstön, markkinoinnin tai hallinnon johtamisesta.

Kouluttaja

Asiantuntijana tiedolla johtamisen konsultti Juuse Montonen, Innolink.

Kustannukset

Jäsenhinta 360 euroa (+ alv), normaalihinta 720 euroa (+ alv). Hinta sisältää koulutuksen, materiaalin ja ohjelmassa mainitun tarjoilun. Osallistumismaksu laskutetaan jälkikäteen. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeisistä peruutuksista veloitamme hinnasta 50 %.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tiedolla johtaminen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen kauppakamari

Tampereen kauppakamari

Tampereen kauppakamari

Tampereen kauppakamari on Pirkanmaalla toimiva elinkeinoelämän edunvalvonta- ja palvelujärjestö, jonka jäsenenä on yli 2000 eri kokoista ja eri toimialoja edustavaa yritystä ja yhteisöä. Kauppakamarin toiminta perustuu vuonna 2002 vahvistettuun kauppakamarilakiin. Sen mukaan kauppakamarin tehtävänä on edistää elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä, yrittäjyyttä, tervettä kilpailua,...


Lue lisää kouluttajasta Tampereen kauppakamari ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen kauppakamari

Kalevantie 2 D
33100 Tampere

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tiedolla johtaminen täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Johtaako teillä moni vai muutama

Johtaminen on kaikkea mikä vie eteenpäin kohti yhteisiä tavoitteita. Tarvitaan suunta, innostusta ja tuloksellisuutta. Miten esihenkilö saa tiimit mukaan johtamistyöhön?

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: