Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Millainen oppimisen kulttuuri työelämässä vallitsee? Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan!

Yhteenveto
2 - 6 tuntia
Useita aloituksia
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Anniskelupassi | Tredu

Anniskelupassi

Anniskelupaikassa yksintyöskentelevällä on oltava hyväksytysti suoritettu alkoholilainsäädäntötesti (anniskelupassi). Useimmat anniskelupaikat vaativat sen työnhakutilanteessa. Alkoholilainsäädäntötestillä todistat, että hallitset voimassaolevan alkoholilainsäädännön. Anniskelupassin lunastat itsellesi läpäisemällä alkoholilainsäädäntötestin hyväksytysti vähintään pisteillä 24/30 .

Koulutus ja testi

Tredu tarjoaa sekä alkoholilainsäädäntökoulutuksen, että -testin. Voit myös halutessasi opiskella itsenäisesti ja osallistua pelkästään testiin. Alkoholilainsäädäntötesti tehdään tietokoneella moodle ympäristössä. Testin läpäiseminen vaatii 24/30 oikeaa vastausta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Anniskelupassi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Kaikki anniskelupassia tarvitsevat.

Aikataulu

Useita aloituksia. Katso tarkemmat tiedot kouluttajan sivuilta. 

Kustannukset

Anniskelupassitesti 50€ (sis. alv). Hinta sisältää testin ja todistuksen. Anniskelupassikoulutus ja -testi 90€ (sis. alv). Hinta sisältää koulutuksen, testin ja todistuksen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Anniskelupassi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka palvelee myös monipuolisesti yrityksiä ja työnantajia. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 14:ssä toimipisteessä Tampereella, Kangasalla, Lempäälässä, Nokialla, Orivedellä, Pirkkalassa, Virroilla ja Ylöjärvellä. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000...


Lue lisää kouluttajasta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Hepolamminkatu 10
33720 Tampere

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Anniskelupassi täytä seuraavat tiedot: