Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili
Yhteenveto
2 - 6 tuntia
   
Kangasala, Tampere
Koulutus
Anniskelupassi | Tredu

Anniskelupassi

Anniskelupaikassa yksintyöskentelevällä on oltava hyväksytysti suoritettu alkoholilainsäädäntötesti (anniskelupassi). Useimmat anniskelupaikat vaativat sen työnhakutilanteessa. Alkoholilainsäädäntötestillä todistat, että hallitset voimassaolevan alkoholilainsäädännön. Anniskelupassin lunastat itsellesi läpäisemällä alkoholilainsäädäntötestin hyväksytysti vähintään pisteillä 24/30 .

Koulutus ja testi

Tredu tarjoaa sekä alkoholilainsäädäntökoulutuksen, että -testin. Voit myös halutessasi opiskella itsenäisesti ja osallistua pelkästään testiin. Alkoholilainsäädäntötesti tehdään tietokoneella moodle ympäristössä. Testin läpäiseminen vaatii 24/30 oikeaa vastausta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Anniskelupassi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Kaikki anniskelupassia tarvitsevat.

Aikataulu

Alkoholilainsäädäntökoulutus ja -testi:

9.11.2021 klo 9:00-15:00, Tredun Santalahden toimipiste

Alkoholilainsäädäntötestit:

25.11.2021 klo 15:00, Tredun Kangasalan toimipiste

14.12.2021 klo 13:00-15:00, Tredun Santalahden toimipiste

Kustannukset

Anniskelupassitesti 50€ (sis. alv). Hinta sisältää testin ja todistuksen. Anniskelupassikoulutus ja -testi 90€ (sis. alv). Hinta sisältää koulutuksen, testin ja todistuksen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Anniskelupassi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka palvelee myös monipuolisesti yrityksiä ja työnantajia. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 14:ssä toimipisteessä Tampereella, Kangasalla, Lempäälässä, Nokialla, Orivedellä, Pirkkalassa, Virroilla ja Ylöjärvellä. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000...


Lue lisää kouluttajasta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Hepolamminkatu 10
33720 Tampere

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Anniskelupassi täytä seuraavat tiedot: