Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Yhteenveto
n. 1 - 1.5 vuotta
Tutkinto
Tampere, Verkossa
Alkavat koulutukset
Tampere
Helmi-maaliskuussa 2021
Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto

Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka olet ruoanvalmistuksen ammattilainen, hallitset kokin ammatissa vaadittavat työtehtävät ja haluat kehittää erityisruokavalio-osaamistasi sekä toimia erityisruokavalioiden asiantuntijana työyhteisössäsi.

Erityisruokavaliopalvelujen ammattilaisena, dieettikokkina, valmistat maistuvia ja terveellisiä aterioita erityisruokavalioasiakkaille. Tunnet ravitsemuksen perusteet sekä erityisruokavalioiden taustat. Työssäsi vastaat suunnittelusta ja toteuttamisesta huomioiden mm. erityisruokavaliotarpeet ja siihen liittyvät ravitsemukselliset näkökulmat, tuoteturvallisuuden ja kustannukset.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Tutkinnossa on pakollisena tutkinnon osana erityisruokavalioiden toteuttaminen ammattikeittiössä. Sen lisäksi tulee valita kaksi valinnaista tutkinnonosaa. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma, jossa huomioidaan aiemmin hankittu osaaminen.

Koulutus toteutetaan monimuotoisesti lähiopetuksena, ohjattuina verkko- ja etäopintoina sekä työssä oppimalla. Koulutuksen kesto määräytyy opiskelijan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan, kesto on keskimäärin 1,5 vuotta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinnon suorittaminen vaatii hyvän kokin perusammattitaidon, työkokemusta erityisruokavalioiden valmistuksesta ja työpaikan, jossa on mahdollista tehdä tutkinnon ammattitaitovaatimusten mukaisia (dieettikokin) työtehtäviä.

Kustannukset

  • Omaehtoinen koulutus : Osallistumismaksu 400 euroa (koko tutkinto) ja 250 euroa (osatutkinto).
  • Oppisopimuskoulutus: on maksuton.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka palvelee myös monipuolisesti yrityksiä ja työnantajia. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 15:ssä toimipisteessä Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Kangasalla, Lempäälässä, Orivedellä, Virroilla ja Pirkkalassa. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000...


Lue lisää kouluttajasta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Ajokinkuja 6
33800 Tampere

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: