Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili
Yhteenveto
1 päivä
Kysy seuraavaa aloitusta
   
Lähiopetus
Ylöjärvi
Koulutus
Kasvinsuojelututkinto

Kasvinsuojelututkinto

Kasvinsuojelututkinnolla varmistetaan, että kasvinsuojeluaineiden ammattimainen käyttö on turvallista. Tarvitset kasvinsuojelututkinnon jos käytät ammatissasi kasvinsuojeluaineita tai ostat ammattikäyttöön hyväksyttyjä kasvinsuojeluaineita.

Kun suoritat kasvinsuojelututkinnon metsänhoidossa, saat ostaa ja käyttää vain metsänhoidossa käytettäviä tiettyjä valmisteita, kuten juurikäävän torjuntaan hyväksytyt valmisteet, glyfosaatti-valmisteet ja hirvikarkotteet.

Tutkinnon voi suorittaa myös laaja-alaisena, jolloin voit hankkia ja käyttää maatalouden kasvinsuojeluaineita. Kasvinsuojeluaineista annetun lain (1563/2011) mukaan kasvinsuojeluaineta koskee tutkintovelvoite. Koulutuksen sisältö on annettu maa- ja metsätalousministeriön asetuksessa (6/2012).

Kasvinsuojelututkinto on henkilökohtainen ja se on voimassa 5 vuotta. 

Koulutuksen sisältö

Kasvinsuojeluaineiden lainsäädäntö, vaarat sekä riskit ja niiden tunnistaminen, kasvinsuojeluaineiden turvallinen käsittely ja levitysvälineet. Käyttökirjanpito, laittomat sekä väärennetyt valmisteet. Koulutuksessa käydään myös kuusen- ja männyn juurikäävän levinneisyyden yleisyys ja mitä sen torjumiseksi on tehtävä.

Lisäksi koulutuksessa esitellään metsäalalla esimerkkejä mitä voi tulla vastaan metsäkoneenkuljettajan, aktiivisen maanomistajan tai metsänomistajan metsässä ja mitä on hyvä tietää. Jokaisessa koulutuksessa tiedot painotetaan osallistujaryhmän mukaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kasvinsuojelututkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kasvinsuojelututkinnosta kiinnostuneet.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 45 € (sis. alv 24 %).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kasvinsuojelututkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka palvelee myös monipuolisesti yrityksiä ja työnantajia. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 15:ssä toimipisteessä Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Kangasalla, Lempäälässä, Orivedellä, Virroilla ja Pirkkalassa. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000...


Lue lisää kouluttajasta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Ajokinkuja 6
33800 Tampere

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kasvinsuojelututkinto täytä seuraavat tiedot: