🌲 Metsästätkö tilaisuuteenne valovoimaista puhujaa? Etsitkö oikeanlaista innostajaa? Löydät sivustoltamme nyt uutuutena Speakersforumin laajan puhuja- ja juontajakattauksen »

Kirjanpidon perusteet verkossa, lyhytkoulutus

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Yhteenveto
Kysy seuraavaa aloitusta
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
 Kirjanpidon perusteet verkossa | Tredu

Kirjanpidon perusteet verkossa, lyhytkoulutus

Haluatko oppia perustiedot ja -taidot kirjanpidosta? Kirjanpidon perusteet verkkokoulutuksen avulla hankit itsellesi perusvalmiuksia toimia alan työtehtävissä. Aloita tutustuminen kirjanpitoon nyt! Kirjanpidon perusteet verkkokoulutuksen tavoitteena on antaa sinulle perustiedot ja taidot kirjanpidosta sekä taloushallinnon peruskäsitteistä.

Verkkokoulutuksen sisältö

  • liiketapahtumien kirjaaminen
  • liikekirjanpito
  • arvonlisäveron käsittely kirjauksissa

Toteutus

Koulutus toteutetaan verkkokurssina. Koulutuksessa verkko-opetusta aloitus 2 h. Verkkokurssin voi muuten suorittaa omaan tahtiin kuukauden aikana. Koulutukseen sisältyy verkossa tehtäviä harjoitustehtäviä. Kirjanpidon perusteet verkossa on lyhytkoulutus, joka ei ole tutkintotavoitteinen: ei opintopisteitä, ei suoriteta opintoviikkoja, eikä sisällä työssäoppimista. Koulutuksesta saa osallistumistodistuksen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kirjanpidon perusteet verkossa, lyhytkoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Kirjanpidon perusteet verkkokurssi soveltuu kaikille kirjanpidosta kiinnostuneille. Koulutus soveltuu myös perusteiden kertaamiseen. Koulutukseen osallistuminen edellyttää tietokoneen peruskäyttötaitoa.

Aikataulu

Koulutus toteutetaan verkkokurssina. 

Kustannukset

100 € (sis. alv 24%) /osallistuja. Osallistumismaksua ei palauteta, mikäli opiskelija keskeyttää opiskelunsa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kirjanpidon perusteet verkossa, lyhytkoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka palvelee myös monipuolisesti yrityksiä ja työnantajia. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 14:ssä toimipisteessä Tampereella, Kangasalla, Lempäälässä, Nokialla, Orivedellä, Pirkkalassa, Virroilla ja Ylöjärvellä. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000...


Lue lisää kouluttajasta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Hepolamminkatu 10
33720 Tampere

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kirjanpidon perusteet verkossa, lyhytkoulutus täytä seuraavat tiedot: