Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutta oppia maksutta – tule mukaan Webinaaripäivään 10.12.2020! 

Kivialan ammattitutkinto

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Yhteenveto
Henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti
   
Nokia
Tutkinto
Kivialan ammattitutkinto

Kivialan ammattitutkinto

Työskenteletkö jo kivialalla asennustehtävissä tai teetkö viherrakentajana kivitöitä? Kiviala tarvitsee osaavaa työvoimaa!

Kivialan ammattilaisena hallitset eri kivilajien asennustehtävät sekä pystyt toimimaan itsenäisesti, laadukkaasti ja turvallisesti asennustyömailla. Lisäksi opit koulutuksen aikana huoltamaan asennustyövälineitä sekä valintasi mukaan joko mittaustehtäviä tai viherrakentamista.

Kivimies - Asennuksen osaamisala

Koulutuksen kesto on noin yksi vuosi. Koulutus on monimuotokoulutusta ja muodostuu lähiopetuksesta oppilaitoksella, itsenäisistä oppimistehtävistä sekä työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta. Huhti-lokakuussa opitaan työtä alan yrityksissä ja tehdään tutkinnon vaatimat näytöt.

Koulutus suunnitellaan opiskelijan aikaisempien opintojen, työn tai muun soveltuvan kokemuksen kautta hankitun osaamisen perusteella. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS). Hankitun osaamisesi osoitat näytöissä, jotka järjestetään aidoissa työtehtävissä pääosin alan yrityksissä opintojen aikana.

Koulutuksen aikana saat myös perusosaamisen työturvallisuuteen, tulitöihin, tieturvallisuuteen sekä EA1:seen. Kivialan ammattitutkinto, asennuksen osaamisala (150 osp) muodostuu yhdestä pakollisesta tutkinnon osasta sekä yhdestä valinnaisesta tutkinnon osasta, jotka valitaan opiskelijan osaamisen ja työtehtävien pohjalta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kivialan ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Alan perustutkinto (kivirakentaja) tai useamman vuoden työskentely kivialalla. Alalle soveltuva terveys, sekä riittävä suomen kielen taito opiskeluun ja alalla työskentelyyn.

Aikataulu

Koulutuksen kesto on noin yksi vuosi.

Kustannukset

  • Omaehtoisen koulutuksen osallistumismaksu on 480 euroa, tutkinnon osa 190 euroa.
  • Oppisopimuskoulutuksen osallistumismaksu on 150 euroa, tutkinnon osa 100 euroa.
  • Osallistumismaksun lisäksi opiskelijalta peritään viranomaismaksut.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kivialan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka palvelee myös monipuolisesti yrityksiä ja työnantajia. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 15:ssä toimipisteessä Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Kangasalla, Lempäälässä, Orivedellä, Virroilla ja Pirkkalassa. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000...


Lue lisää kouluttajasta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Ajokinkuja 6
33800 Tampere

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kivialan ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: