Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Koneasennuksen ja kunnossapidon erikoisammattitutkinto

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Yhteenveto
n. 1.5 - 2 vuotta
Haku päättyy: Jatkuva haku
Tutkinto
Tampere, Verkossa
Alkavat koulutukset
Tampere
Joustava aloitus - HOKSin mukaan
Koneasennuksen ja kunnossapidon erikoisammattitutkinto

Koneasennuksen ja kunnossapidon erikoisammattitutkinto

Onko sinulla jo alan ammattitutkinto tai vahva osaaminen kunnossapidon tehtävistä? Täydennä osaamistasi suorittamalla erikoisammattitutkinto tai tutkinnon osia.

Koneasennuksen ja kunnossapidon erikoisammattitutkinnon suorittanut voi toimia kone- ja kunnossapitoasennuksien suunnittelu- ja toteutustehtävissä. Tutkinnon suorittanut voi valinnoistaan riippuen erikoistua ennakkohuoltoon, kustannuslaskentaan ja sähkö-, automaatio-, pneumatiikka- ja hydrauliikka-asennuksien johtamiseen.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Koneasennuksen ja kunnossapidon erikoisammattitutkinnon suorittaneella on ammattitaito varmistaa työskentelyn taloudelliset tavoitteet ja työn laatu. Hän laskee työkohteen kustannukset ja resursoi tarvittavat työvälineet ja -tekijät. Hän ottaa huomioon työympäristöön, koneisiin ja laitteisiin sekä niiden käyntiin liittyvät turvallisuustekijät.

Koneasennuksen ja kunnossapidon erikoisammattitutkinto (180 osp) muodostuu neljästä tutkinnon osasta, jotka valitaan opiskelijan työtehtävien pohjalta. Koulutuksen laajuus suunnitellaan opiskelijan aikaisempien opintojen, työ- ja muun soveltuvan kokemuksen perusteella. Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma (HOKS).

Koulutuksen kesto on n. 1,5 - 2 vuotta. Lähipäiviä on n. 1-2 pv/kk, lisäksi verkko-opetusta sekä työelämässä oppimista.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Koneasennuksen ja kunnossapidon erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu alalla työskenteleville, joilla on jo useamman vuoden kokemus alalta ja jotka haluavat laajentaa osaamistaan/suorittaa erikoisammattitutkinnon.

Aikataulu

Koulutuksen kesto on n. 1,5 - 2 vuotta. Lähipäiviä on n. 1-2 pv/kk, lisäksi verkko-opetusta sekä työelämässä oppimista. Koulutuksen laajuus suunnitellaan opiskelijan aikaisempien opintojen, työ- ja muun soveltuvan kokemuksen perusteella. Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma (HOKS).

Kustannukset

  • Omaehtoisen koulutuksen osallistumismaksu on 400 euroa, tutkinnon osa 250 euroa.
  • Oppisopimuskoulutuksen osallistumismaksu on 150 euroa, tutkinnon osa 100 euroa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Koneasennuksen ja kunnossapidon erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka palvelee myös monipuolisesti yrityksiä ja työnantajia. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 15:ssä toimipisteessä Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Kangasalla, Lempäälässä, Orivedellä, Virroilla ja Pirkkalassa. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000...


Lue lisää kouluttajasta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Ajokinkuja 6
33800 Tampere

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Koneasennuksen ja kunnossapidon erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: