Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Kouluttaudu ja työllisty Infrarakentajaksi

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Yhteenveto
n. 4 - 6 kuukautta
6.11.2021
   
Lähiopetus
Nokia
Työvoimakoulutus
 Kouluttaudu ja työllisty Infrarakentajaksi

Kouluttaudu ja työllisty Infrarakentajaksi

Koulutuksessa opiskellaan rakennusalan perustutkinnosta tutkinnon osa maarakennustyöt sekä suuntautumisen mukaan valitaan yksi seuraavista: liikennealueiden hoitokoneiden käyttö, ympäristökiviasennus tai puutarha-alan perustutkinnosta piharakentaminen. Lisäksi alalla vaadittavat korttikoulutukset sisältyvät koulutukseen.

Koulutus soveltuu myös päivitys- tai lisäkoulutuksena talonrakennusalan sekä puutarha-alan osaajille.

Koulutuksen toteutus ja sisältö

Maarakennustyöt, 50 osp (Rakennusalan perustutkinto) sekä Liikennealueiden hoitokoneiden käyttö, 15 osp (Rakennusalan perustutkinto) tai Ympäristökivienasennus, 15 osp (Rakennusalan perustutkinto) tai Piharakentaminen, 15 osp (Puutarha-alan perustutkinto)

Koulutus on monimuotokoulutusta ja muodostuu lähiopetuksesta oppilaitoksella tai työkohteissa, itsenäisistä oppimistehtävistä sekä työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta yrityksen työvuorolistan mukaisesti.

Koulutuksen kesto on 4-6 kuukautta riippuen opiskelijan aikaisempien opintojen, työn tai muun soveltuvan kokemuksen kautta hankitun osaamisen perusteella. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS).

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kouluttaudu ja työllisty Infrarakentajaksi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Olet työtön työnhakija ja viihdyt kädentaitoja vaativassa työssä. Olet yhteistyökykyinen ja sinua kiinnostaa työ rakennustyömailla. Tekniset taidot ovat eduksi. Lisäksi alalle soveltuva terveys ja riittävä suomen kielen taito.

Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhanalaisille henkilöille.

Aikataulu

Koulutuksen kesto on 4-6 kuukautta riippuen opiskelijan aikaisempien opintojen, työn tai muun soveltuvan kokemuksen kautta hankitun osaamisen perusteella. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS).

Kustannukset

Koulutus on maksuton. Opiskelijalta peritään kuitenkin viranomaismaksut.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kouluttaudu ja työllisty Infrarakentajaksi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka palvelee myös monipuolisesti yrityksiä ja työnantajia. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 15:ssä toimipisteessä Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Kangasalla, Lempäälässä, Orivedellä, Virroilla ja Pirkkalassa. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000...


Lue lisää kouluttajasta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Ajokinkuja 6
33800 Tampere

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kouluttaudu ja työllisty Infrarakentajaksi täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: