Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Kouluttaudu ja työllisty - rekrytoiva koulutus

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Yhteenveto
Kesto määräytyy koulutusalan ja suoritettavan koulutuskokonaisuuden mukaan
Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Tampere
Työvoimakoulutus
 Kouluttaudu ja työllisty - rekrytoiva koulutus

Kouluttaudu ja työllisty - rekrytoiva koulutus

Löysitkö kiinnostavan työpaikan, mutta osaamistasi pitäisi täydentää? Voit ehdottaa työnantajalle Kouluttaudu ja työllisty -rekrytoivaa koulutusta. Tällä työelämälähtöisellä koulutuksella hankit puuttuvan ammattitaidon ja suoritat 1-2 tutkinnon osaa tarvitsemastasi tutkinnosta/tutkinnoista.

Koulutuksen tavoitteena on kouluttaa työntekijöitä työvoimaa tarvitseviin yrityksiin Pirkanmaan alueelle ja saada osatutkinnon/osatutkintojen suorittamisen avulla koulutettavalle ammatilliset valmiudet työllistymiseen. Koulutusmalli soveltuu lähes kaikille toimialoille, mutta sen avulla pyritään kouluttamaan työntekijöitä erityisesti työvoimapula-aloille.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Koulutus on työvoimakoulutusta. Koulutuksen sisältö ja kesto määräytyvät koulutusalan ja suoritettavan koulutuskokonaisuuden mukaan. Opinnot koostuvat työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta ja oppilaitoksessa toteutettavista lähi- tai verkko-opinnoista.

Sinulle laaditaan oma henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma (HOKS). Suunnitelma muodostuu nykyisen osaamisen tunnustamisesta ja puuttuvan osaamisen kartoittamisesta sekä aikataulutetusta koulutussuunnitelmasta työpaikalle ja oppilaitokseen. Työnantaja vastaa perehdyttämisestäsi yrityksen työ- ja toimintaympäristöön sekä työtehtäviin. Sinulle nimetään oma työpaikkaohjaaja, joka vastaa työpaikalla tapahtuvasta oppimisestasi käytännön työtehtävissä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kouluttaudu ja työllisty - rekrytoiva koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Voit hakeutua Kouluttaudu ja työllisty -koulutukseen, jos olet vähintään 20-vuotias ja työtön tai työttömyysuhan alainen. Koulutus on rekrytoivaa koulutusta, joten koulutukseen hakijalla tulee olla tiedossa työnantaja, jolla on rekrytointitarve ja joka on valmis työllistämään opiskelijan koulutuksen päätyttyä pitkäkestoiseen työsuhteeseen.

Kustannukset

Koulutus on sinulle maksutonta, lukuun ottamatta erikseen sovittujen lupakorttien viranomaismaksuja.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kouluttaudu ja työllisty - rekrytoiva koulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka palvelee myös monipuolisesti yrityksiä ja työnantajia. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 15:ssä toimipisteessä Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Kangasalla, Lempäälässä, Orivedellä, Virroilla ja Pirkkalassa. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000...


Lue lisää kouluttajasta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Ajokinkuja 6
33800 Tampere

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kouluttaudu ja työllisty - rekrytoiva koulutus täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: