Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Kuljetusalan ammattitutkinto-työnjohtaja

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Yhteenveto
150 osaamispistettä
Joustavasti
Haku päättyy: 31.12.2020
   
Lähiopetus
Tampere
Tutkinto
Kuljetusalan ammattitutkinto-työnjohtaja

Kuljetusalan ammattitutkinto-työnjohtaja

Kuljetusalan työnjohtajakoulutus antaa perusosaamisen työlainsäädännön, työturvallisuuden, ympäristöasioiden, kuluttajansuojan ja virhevastuun sekä tietojärjestelmien käyttöön ja soveltamiseen. Koulutus on tarkoitettu työnjohtajana toimiville tai työnjohdollisiin tehtäviin siirtyville henkilöille.

Työnjohtaja, kuljetussuunnittelija, liikenne-esimies, ajojärjestelijä, kuljetusalan asiantuntija

Kuljetusalan työnjohdon osaamisalan suorittaneella on kuljetusalan työnjohdollisissa tehtävissä edellytettävä ammattitaito. Hän osaa toimia työnjohtajana itsenäisesti ottamalla huomioon työssään kuljetusalaa säätelevät lait, asetukset ja määräykset.

Työnjohtajana toimiessaan hän noudattaa hyvän esimiestyön ja johtamisen periaatteita. Hän osaa suunnitella ja organisoida oman vastuualueensa kuljetustoimintoja ja resursseja laadukkaasti ja kustannustehokkaasti ja ottaa huomioon työturvallisuuden, riskienhallinnan ja inhimilliset tekijät.

Tutkinnon suorittaneella on kokonaisnäkemys kuljetusalasta ja sen mahdollisuuksista sekä omasta roolistaan kuljetusalan asiakaslähtöisten palvelujen toteuttajana.

Tutkinnon laajuus on yhteensä 150 osp. 

Työjohtajan koulutus suoritetaan joko oppisopimuksella (työsuhteessa) tai koulutussopimuksella (ei työsuhdetta). Koulutuksen alkaessa jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa huomioidaan jo olemassa oleva osaaminen, aikaisempi koulutus ja kokemus. Tutkinnon suorittaminen edellyttää mahdollisuutta toimia esimiestehtävissä työssäoppimisen aikana.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kuljetusalan ammattitutkinto-työnjohtaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Alan laaja työkokemus sekä hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot. Opiskelijalla pitää olla koulutuksen aikana alan työssäoppimispaikka ja työpaikka. Lisäksi edellytetään hyviä tietoteknisiä valmiuksia.

Kustannukset

Oppisopimuskoulutus

  • Koko tutkinto: 150 €
  • Osatutkinto: 100 €

Omaehtoinen koulutus

  • Koko tutkinto: 350 €
  • Osatutkinto: 230 €

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kuljetusalan ammattitutkinto-työnjohtaja? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka palvelee myös monipuolisesti yrityksiä ja työnantajia. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 15:ssä toimipisteessä Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Kangasalla, Lempäälässä, Orivedellä, Virroilla ja Pirkkalassa. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000...


Lue lisää kouluttajasta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Ajokinkuja 6
33800 Tampere

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kuljetusalan ammattitutkinto-työnjohtaja täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: