Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto | työvalmentaja

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Yhteenveto
1.5 - 2 vuotta
Joustavasti
Haku päättyy: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Tampere
Tutkinto
Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto

Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto | työvalmentaja

Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinnon suorittanut toimii alan asiantuntijana asiakkaan toimintaympäristössä ja palvelujärjestelmässä. Vammaisalan erityisohjaaja osaa edistää autismin kirjon henkilöiden osallisuutta ja hyvinvointia, mielenterveyttä ja psykososiaalista hyvinvointia tai vaikea- ja monivammaisen asiakkaan osallisuutta ja hyvinvointia. Työvalmentaja puolestaan osaa toteuttaa työvalmennuksen asiakasprosesseja sekä toimia työelämäasiantuntijana työvalmennuksessa. Tutkinnon suorittanut voi toimia asiantuntijana asiakkaan kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen toimintaympäristössä ja palvelujärjestelmässä.

Tutkinnon sisältö

Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä (osp).

Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto sisältää kolme osaamisalaa. Osaamisalat ovat vammaisalan ja erityisen tuen osaamisala (vammaisalan erityisohjaaja), näkövammaistaitojen ohjauksen osaamisala (näkövammaistaitojen ohjauksen erityisasiantuntija) ja työvalmennuksen osaamisala (työvalmentaja).

Tredussa on näistä tarjolla kaksi: vammaisalan erityisohjaaja ja työvalmentaja.

Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto muodostuu kaikille osaamisaloille yhteisestä pakollisesta tutkinnon osasta (60 osp), osaamisalan kahdesta pakollisesta tutkinnon osasta (yhteensä 80 osp) sekä valinnaisesta tutkinnon osasta (40 osp).

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto | työvalmentaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Tärkeitä asioita alalla toimiessa ovat: 

  • ihmissuhdetaidot
  • psyykkinen kestävyys
  • päätöksentekokyky
  • monipuolinen tietopohja
  • kehittämisorientoitunut
  • yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot

Opiskelijaksi ottamisen edellytykset

1. sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto tai sosionomin tutkinto tai vastaavat tiedot ja taidot esim. teknisen alan koulutus
2. Alalle soveltuva terveys
3. Vähintään 2 vuotta työkokemusta opetus- ohjaus tai työvalmennuksen alalta ja alan työpaikka koulutuksen aikana
4. Riittävä suomen kielen taito opiskeluun ja alalla työskentelyyn, B1.1

Aikataulu

Koulutuksen kesto on noin noin 1.5 - 2 vuotta. Suorittamisen kesto riippuu jokaiselle opiskelijalle laadittavasta henkilökohtaisesta osaamisen kehittämissuunnitelmasta.

Kustannukset

Opiskelijamaksu on 400 euroa koko tutkinto ja 200 euroa osatutkinto.
Opiskelijamaksua ei palauteta, mikäli opiskelija keskeyttää opintonsa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto | työvalmentaja? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka palvelee myös monipuolisesti yrityksiä ja työnantajia. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 15:ssä toimipisteessä Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Kangasalla, Lempäälässä, Orivedellä, Virroilla ja Pirkkalassa. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000...


Lue lisää kouluttajasta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Ajokinkuja 6
33800 Tampere

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Tietosuojaa sote henkilöstölle

Verkkokoulutuksen avulla tutustut alaan liittyvään tietosuojalainsäädäntöön ja vaatimuksiin. Koulutuksessa käydään läpi myös tietosuojakäytäntöjä ja riskejä.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto | työvalmentaja täytä seuraavat tiedot: