Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Kurkista viikossa sosiaali- ja terveysalalle

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Yhteenveto
1 viikko
   
Verkossa
Työvoimakoulutus
sosiaali- ja terveysala

Kurkista viikossa sosiaali- ja terveysalalle

Kiinnostaako sosiaali- ja terveysalan ammattilaiseksi ryhtyminen? Nyt sinulla on hyvä tilaisuus kurkistaa viikossa sosiaali- ja terveysalan moniin mahdollisuuksiin. Verkkovalmennuksessa saat kattavan kuvan alan ammateista, työympäristöistä, koulutusmahdollisuuksista, urapoluista sekä itsensä työllistämisen vaihtoehdoista.

Valmennus toteutetaan työvoimakoulutuksena verkossa Teams-työkalulla, jonka käyttöön saat ohjausta. Varsinainen työskentely tapahtuu virtuaalisesti ryhmissä, parin kanssa ja itsenäisesti. Saat viikon aikana myös vinkkejä ja henkilökohtaista ohjausta oman urapolkusi eteenpäin viemiseksi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kurkista viikossa sosiaali- ja terveysalalle, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Valmennus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa.

Kustannukset

Verkkovalmennus on maksuton.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kurkista viikossa sosiaali- ja terveysalalle? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka palvelee myös monipuolisesti yrityksiä ja työnantajia. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 15:ssä toimipisteessä Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Kangasalla, Lempäälässä, Orivedellä, Virroilla ja Pirkkalassa. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000...


Lue lisää kouluttajasta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Ajokinkuja 6
33800 Tampere

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kurkista viikossa sosiaali- ja terveysalalle täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Psykologisen ensiavun koulutus

Marenan koulutuspalvelut valmentaa sinut antamaan psykologista ensiapua traumaattisessa kriisissä ja järkyttävässä tilanteessa.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: