Leipomoalan ammattitutkinto

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Yhteenveto
150 osaamispistettä
Joustava aloitus
   
Lähiopetus
Tampere
Tutkinto
Leipomoalan ammattitutkinto / Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Leipomoalan ammattitutkinto

Leipomoalan ammattitutkinnon suoritettuasi voit työskennellä pienissä leipomoissa (leipurikisälli) ja konditorioissa (kondiittorikisälli) sekä leipomoteollisuudessa (leipomoteollisuuden kisälli) vastuullisissa tehtävissä. Hallitset leipomon raaka-aineet ja niiden käytöt sekä elintarviketurvallisuuden. Osaat käyttää tarvittavia koneita ja laitteita työturvallisuus- ja ergonomiaohjeiden mukaisesti. Työskentelet taloudellisesti, tuloksellisesti ja joustavasti sekä hallitset leipomoalan työmenetelmät huomioiden tuotelaadun toteutumisen.

Leipomoalan ammattitutkinto Tredussa

  • Kondiittorikisälli
  • Leipomoteollisuuden kisälli
  • Leipurikisälli

Tutkinnon sisältö

Leipomoalan ammattitutkinto (150 osp) muodostuu kaikille osaamisaloille yhteisestä pakollisesta tutkinnon osasta, osaamisalojen pakollisista tutkinnon osista ja valinnaisista tutkinnon osista.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Leipomoalan ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Leipomoalasta kiinnostuneet

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Leipomoalan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka palvelee myös monipuolisesti yrityksiä ja työnantajia. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 14:ssä toimipisteessä Tampereella, Kangasalla, Lempäälässä, Nokialla, Orivedellä, Pirkkalassa, Virroilla ja Ylöjärvellä. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000...


Lue lisää kouluttajasta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Hepolamminkatu 10
33720 Tampere

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Leipomoalan ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: