Leipomoalan ammattitutkinto
Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Leipomoalan ammattitutkinto
Leipomoalan ammattitutkinnon suoritettuasi voit työskennellä pienissä leipomoissa (leipurikisälli) ja konditorioissa (kondiittorikisälli) sekä leipomoteollisuudessa (leipomoteollisuuden kisälli) vastuullisissa tehtävissä. Hallitset leipomon raaka-aineet ja niiden käytöt sekä elintarviketurvallisuuden. Osaat käyttää tarvittavia koneita ja laitteita työturvallisuus- ja ergonomiaohjeiden mukaisesti. Työskentelet taloudellisesti, tuloksellisesti ja joustavasti sekä hallitset leipomoalan työmenetelmät huomioiden tuotelaadun toteutumisen.
Leipomoalan ammattitutkinto Tredussa
- Kondiittorikisälli
- Leipomoteollisuuden kisälli
- Leipurikisälli
Tutkinnon sisältö
Leipomoalan ammattitutkinto (150 osp) muodostuu kaikille osaamisaloille yhteisestä pakollisesta tutkinnon osasta, osaamisalojen pakollisista tutkinnon osista ja valinnaisista tutkinnon osista.
Kiinnostuitko koulutuksesta?
Jos haluat lisätietoa aiheesta Leipomoalan ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.Kohderyhmä
Leipomoalasta kiinnostuneet
Ota yhteyttä
Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka palvelee myös monipuolisesti yrityksiä ja työnantajia. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 14:ssä toimipisteessä Tampereella, Kangasalla, Lempäälässä, Nokialla, Orivedellä, Pirkkalassa, Virroilla ja Ylöjärvellä. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000...
Yhteystiedot
Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Saadaksesi lisätietoa aiheesta Leipomoalan ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: