Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Liiketoiminnan ammattitutkinto - Sihteeri ja assistentti

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Yhteenveto
Tutkinto
Tampere, Verkossa
Alkavat koulutukset
Tampere
Kysy seuraavaa aloitusta
Liiketoiminnan ammattitutkinto - Sihteeri ja assistentti

Liiketoiminnan ammattitutkinto - Sihteeri ja assistentti

Sihteerit ja assistentit ovat organisaatioidensa moniosaajia, jotka pitävät langat käsissään. Sihteerin työssä tarvitaan viestintä- ja vuorovaikutusosaamista, tietotekniikkataitoja, liiketoiminnan tuntemusta ja valmiuksia toimia monipuolisissa digitaalisissa ympäristöissä. Näitä taitoja Liiketoiminnan palveluiden osaamisala sinulle tarjoaa.

Liiketoiminnan ammattitutkinnon, liiketoiminnan palveluiden osaamisalan suoritettuasi voit toimia erilaisissa organisaatioissa, yrityksissä ja julkishallinnossa.

Toimistosihteeri, markkinointisihteeri ja terveydenhuollon sihteeri

Liiketoiminnan ammattitutkinto, liiketoiminnan palveluiden osaamisala suoritetaan joko oppisopimuksella (työsuhteessa) tai omaehtoisena koulutuksena koulutussopimuksella (ei työsuhdetta). Koulutuksen alkaessa jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa huomioidaan jo olemassa oleva osaaminen, aikaisempi koulutus ja kokemus.

Koulutus toteutetaan työssäoppimispainotteisesti eli suurin osa osaamisen kehittämisestä tapahtuu työ- tai työssäoppimispaikalla. Lisäksi koulutukseen kuuluu lähiopetusta oppilaitoksessa sekä verkko-opintoja.

Liiketoiminnan ammattitutkinto, liiketoiminnan palvelujen osaamisala (150 osp) muodostuu yhdestä pakollisesta tutkinnon osasta sekä kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta, jotka valitaan opiskelijan osaamisen ja työtehtävien pohjalta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto - Sihteeri ja assistentti, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu sinulle, jos sinulla on kokemusta sihteerin tai assistentin tehtävistä olet alan työtehtävissä ja haluat parantaa osaamistasi suunnittelet työllistymistä alan tehtäviin olet suorittanut esim. liiketalouden perustutkinnon.

Kustannukset

Oppisopimuskoulutus

  • Koko tutkinto: 150 €
  • Osatutkinto: 100 € 

Omaehtoinen koulutus

  • Koko tutkinto: 400 €
  • Osatutkinto: 200 €

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto - Sihteeri ja assistentti? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka palvelee myös monipuolisesti yrityksiä ja työnantajia. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 15:ssä toimipisteessä Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Kangasalla, Lempäälässä, Orivedellä, Virroilla ja Pirkkalassa. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000...


Lue lisää kouluttajasta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Ajokinkuja 6
33800 Tampere

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto - Sihteeri ja assistentti täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: