Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Miten työpaikallasi opitaan uutta? Vastaa kyselyyn ja voita leffaliput ➡

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Yhteenveto
180 osaamispistettä
Tutkinto
Tampere
Alkavat koulutukset
Tampere
Joustava aloitus

Tampere
Joustava aloitus
Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | Tredu, kaksi naista kättelee toimistossa

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon suoritettuasi sinulla on osaamista toimia vaativissa liiketoiminnan asiantuntija- tai esimiestehtävissä. Sinulla on hyvää liiketoimintaosaamista, verkostoidut ammatillisesti, viestintä- ja vuorovaikutusosaamista sekä tehtävissä tarvittavaa kielitaitoa. Käytät tieto- ja viestintätekniikkaa tarkoituksenmukaisesti ja toimit erilaisissa digitaalisissa ympäristöissä. Seuraat liiketoiminnan kehittymistä ja kehität vastuualueesi liiketoimintaa ja toimintaprosesseja sekä omaa osaamistasi.

Tutkinnon sisältö

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinnossa (180 osp) on kaikille osaamisaloille pakollinen tutkinnon osa Vastuualueen liiketoiminnan suunnittelu ja toteuttaminen. Lisäksi kaikilla osaamisaloilla on valinnaisia tutkinnon osia osaamisalakohtaisesti.

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto Tredussa

  • Henkilöstöhallinnon osaamisala - Henkilöstöhallinto
  • Taloushallinnon osaamisala - Taloushallinto
  • Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala - Myynti ja markkinointiviestintä

Henkilöstöhallinnon osaamisalan suorittaneella on osaamista erilaisiin henkilöstön osaamisen kehittämiseen ja työhyvinvointiin liittyviin tehtäviin sekä palvelusuhdeasioiden hoitamiseen. Koulutuksen suorittanut toimii esimiesten tukena ja asiantuntijana henkilöstöasioissa.

Taloushallinnon osaamisalan suorittaneella on kokonaisvaltainen näkemys talouden hallinnasta. Tutkinnon suorittanut osaa esimerkiksi analysoida, suunnitella ja seurata taloutta, rahoitustoimintaa sekä toteuttaa budjetti- tai talousarvioseurantaa ja sisäistä laskentaa sekä laatia konsernitilinpäätöksen.

Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisalan suorittaneella on myynnin tai markkinointiviestinnän johtamisen ja kehittämisen osaamista monikanavaisesti suunniteltuna ja toteutettuna.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto soveltuu ihmisille, jotka toimivat alan työtehtävissä ja haluavat syventää osaamistaan. Lisäksi taloushallinnon osaamisalan, sekä myynnin- ja markkinointiviestinnän osaamisalan suorittaminen edellyttävät alan työpaikkaa, sillä koulutus toteutetaan työssäoppimispainotteisesti.

Koulutuspaikka

Koulutukseen kuuluu lähiopetusta oppilaitoksesa sekä verkko-opintoja.

Kustannukset

Koko tutkinto: 500 €

Osatutkinto: 250 € / 1 tutkinnon osa.

Opiskelijamaksua ei palauteta, mikäli opiskelija keskeyttää tai lopettaa opiskelunsa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka palvelee myös monipuolisesti yrityksiä ja työnantajia. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 14:ssä toimipisteessä Tampereella, Kangasalla, Lempäälässä, Nokialla, Orivedellä, Pirkkalassa, Virroilla ja Ylöjärvellä. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000...


Lue lisää kouluttajasta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Hepolamminkatu 10
33720 Tampere

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: