🌲 Metsästätkö tilaisuuteenne valovoimaista puhujaa? Etsitkö oikeanlaista innostajaa? Löydät sivustoltamme nyt uutuutena Speakersforumin laajan puhuja- ja juontajakattauksen »

Yhteenveto
Opiskeluaika määräytyy (HOKS) mukaisesti.
Kysy seuraavaa aloitusta
   
Lähiopetus
Tampere
Työvoimakoulutus
Linja-autonkuljettaja | Tredu, linja-autonkuljettaja hymyilee linja-autossa

Linja-autonkuljettaja

Koulutuksen tavoitteena on työllistyminen linja-autonkuljettajan ihmisläheiseen ja liikkuvaan työhön. Linja-autonkuljettajan työtehtäviin kuuluu ajamisen lisäksi matkustajien neuvominen, matkalippujen myyminen, rahastaminen sekä rahdin kuljetusta ja käsittelyä. Hän kuljettaa ajoneuvoa turvallisesti, taloudellisesti ja toimii säädösten mukaan. Linja-autonkuljettaja voi työskennellä yksityisen bussiyrityksen, kunnallisen liikennelaitoksen palveluksessa tai yrittäjänä.

Ominaisuudet

Asiakaspalvelu on merkittävä osa linja-autonkuljettajan ammattitaitoa ja työtä. Muita tärkeitä asioita alalla toimiessa ovat:

  • Viestintä - ja vuorovaikutustaidot
  • Huolellisuus
  • Taloudellisuus
  • Vastuullisuus

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Linja-autonkuljettaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu sinulle, mikäli olet vähintään 23-vuotias, sinulla on B- tai C-luokan ajo-oikeus (jatko-opetus suoritettu), sinulla on ajokorttiasetuksen mukainen terveys, olet luontaisesti asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on riittävä suomen kielen taito.

Aikataulu

Opiskeluaika määräytyy henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti (HOKS).

Kustannukset

Koulutus on maksuton, mutta opiskelija vastaa viranomaismaksuista itse.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Linja-autonkuljettaja? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka palvelee myös monipuolisesti yrityksiä ja työnantajia. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 14:ssä toimipisteessä Tampereella, Kangasalla, Lempäälässä, Nokialla, Orivedellä, Pirkkalassa, Virroilla ja Ylöjärvellä. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000...


Lue lisää kouluttajasta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Hepolamminkatu 10
33720 Tampere

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Linja-autonkuljettaja täytä seuraavat tiedot: