🌲 Metsästätkö tilaisuuteenne valovoimaista puhujaa? Etsitkö oikeanlaista innostajaa? Löydät sivustoltamme nyt uutuutena Speakersforumin laajan puhuja- ja juontajakattauksen »

Yhteenveto
322,58 EUR + alv 24 % (yht. 400 EUR)
Seuraava koulutus alkaa tammikuussa 2023
   
Etätoteutus
Verkossa
Tutkinto
Hoitaja ja potilas

Muistihoitaja (EAT)

Tredu toteuttaa Muistihoitajan (EAT) opinnot kokonaan verkossa etäopiskelumahdollisuudella. Pakolliset tutkinnon osat Ikääntyneen ihmisen kohtaaminen ja mielekkään arjen tukeminen (60 osp) ja Muistioireisen tai muistisairaan ihmisen tukeminen (60 osp) opiskellaan kokonaan verkossa etätoteutuksena. Jos haluat suorittaa koko tutkinnon verkossa, silloin valinnainen tutkinnon osa on Gerontologinen hoitotyö (60 osp), joka on mahdollista suorittaa kokonaan verkossa. Halutessasi voit suorittaa pakolliset tutkinnon osat verkossa ja valita valinnaisen tutkinnon osan lähiopetusvalikoimasta, jolloin valikoima on laajempi.

Opiskelu edellyttää Teams-sovelluksen käyttöä kuvamahdollisuudella. Opiskelu verkossa koostuu aktiivisesta osallistumisesta, vuoropuhelusta muiden opiskelijoiden kanssa, ryhmätöistä sekä itsenäisistä tehtävistä opetuspäivien välissä.

Pakolliset tutkinnon osat

  • Muistioireisen tai muistisairaan ihmisen tukeminen (60 osp), opetuspäivät Teamsissa: 16.1., 13. – 14.2., 20.3. ja 24. – 25.4.2022.
  • Ikääntyneen ihmisen kohtaaminen ja mielekkään arjen tukeminen (60 osp), opetuspäivät Teamsissa: 21. –22.8., 18. – 19.9. ja 27.10.2023.

Valinnaiset tutkinnon osat

  • Gerontologinen hoitotyö (60 osp), aloitusinfo Teamsissa 20.4.2023 ja tämän jälkeen 3×2 h opetusta Teamsissa: 27.4.2023 Toimintakyky ja sen tukeminen, 11.5.2023 Lääkehoito ja muut hoitotyön keinot gerontologisessa hoitotyössä ja 25.5.2023 Digitaaliset palvelut ja vuorovaikutus.

Starttipäivä uusille opiskelijoille 13.1.2023 klo 8-16.30.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Muistihoitaja (EAT), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Joka haluat kehittää työtäsi ja syventää osaamistasi ikääntyneiden muistioireisten tai muistisairaiden kanssa työskentelyssä. Muistihoitajana voit työskennellä asiantuntijatehtävissä palveluasumisen eri muodoissa, kotihoidossa, vastaanottotyössä tai esim. muistipoliklinikalla.

Koulutukseen hakeutuvalla tulee olla vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkinto ja ikääntyneisiin liittyvää työkokemusta. Koulutus ja tutkinnon suorittaminen edellyttävät työpaikkaa ikääntyvien palveluissa tai vanhustyössä.

Kustannukset

400e

Oppisopimuksella maksuton. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Muistihoitaja (EAT)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka palvelee myös monipuolisesti yrityksiä ja työnantajia. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 14:ssä toimipisteessä Tampereella, Kangasalla, Lempäälässä, Nokialla, Orivedellä, Pirkkalassa, Virroilla ja Ylöjärvellä. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000...


Lue lisää kouluttajasta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Hepolamminkatu 10
33720 Tampere

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Muistihoitaja (EAT) täytä seuraavat tiedot: