Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Millainen oppimisen kulttuuri työelämässä vallitsee? Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan!

Muistioireisen ikääntynen ihmisen tukeminen

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Yhteenveto
n. 5 kuukautta
200 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 200 EUR)
Kysy seuraavaa aloitusta
   
Lähiopetus
Tampere
Tutkinto
 Muistioireisen ikääntynen ihmisen tukeminen

Muistioireisen ikääntynen ihmisen tukeminen

Tämän päivän sosiaali- ja terveysalan toimintaympäristöt ikääntyneiden palveluissa vaativat monipuolista osaamista. Muistioireisen tai muistisairaan ihmisen tukeminen -koulutus tarjoaa sinulle mahdollisuuden syventää osaamistasi muistioireisten ja muistisairaiden ihmisten kanssa työskentelyssä. Koulutuksessa saat työkaluja muistioireisen ja muistisairaan ihmisen palvelutarpeen kartoittamiseen ja asiakaslähtöisen muistityön suunnitteluun. Koulutuksessa opit, millaista on hyvä vuorovaikutus muistioireisen tai muistisairaan ihmisen ja hänen läheistensä kanssa. Koulutus tarjoaa mahdollisuuden kehittää työtäsi. Yrityksille ja yhteisöille koulutus tarjoaa mahdollisuuden työyhteisön yhteiseen kehittämiseen ja henkilöstön osaamisen lisäämiseen. Koulutus voidaan räätälöidä yrityksen tai yhteisön tarpeisiin, mikäli samasta työpaikasta tulee vähintään 12 osallistujaa.

Koulutus on osa vanhustyön erikoisammattitutkinnosta ja sen laajuus on 60 osaamispistettä. Jos haluat jatkaa myöhemmin suorittamaan koko vanhustyön erikoisammattitutkinnon, pystyt hyödyntämään muistioireisen tai muistisairaan tukeminen tutkinnon osan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Muistioireisen ikääntynen ihmisen tukeminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu ammattihenkilöille, jotka haluavat kehittää ja syventää osaamistaan ikäihmisten kanssa työskentelyssä. Koulutus sopii sinulle, jos sinulla on vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkinto ja ikääntyneisiin liittyvää työkokemusta.
Koulutus ja tutkinnon osan suorittaminen edellyttävät työpaikkaa ikääntyvien palveluissa tai vanhustyössä.

Kustannukset

200 euroa

Oppisopimuksella maksuton.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Muistioireisen ikääntynen ihmisen tukeminen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka palvelee myös monipuolisesti yrityksiä ja työnantajia. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 14:ssä toimipisteessä Tampereella, Kangasalla, Lempäälässä, Nokialla, Orivedellä, Pirkkalassa, Virroilla ja Ylöjärvellä. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000...


Lue lisää kouluttajasta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Hepolamminkatu 10
33720 Tampere

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Muistioireisen ikääntynen ihmisen tukeminen täytä seuraavat tiedot: