Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutta oppia maksutta – tule mukaan Webinaaripäivään 10.12.2020! 

Nuohooja, Talotekniikan ammattitutkinto

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Yhteenveto
Koulutuksen kesto arvioidaan yksilöllisesti
150 EUR (arvonlisäverotonta)
Joustavasti
   
Lähiopetus
Tampere
Tutkinto
 Nuohooja, Talotekniikan ammattitutkinto

Nuohooja, Talotekniikan ammattitutkinto

Nuohooja nuohoaa tulisijat ja savuhormit hyvän kädentaidon omaten tehokkaasti, oikein ja siististi. Hän hallitsee alansa lainsäädännön, ohjeet sekä suositukset. Nuohooja neuvoo ja opastaa asiakkaitaan palamiseen, korvausilmaan, tulisijoihin ja savuhormeihin liittyvissä suunnittelu-, asennus-, käyttö- ja huoltoasioissa.

Hän hallitsee palonehkäisyn perusteet ja tuntee tärkeimmät kiinteistöjen palo- ja asumisturvallisuuteen vaikuttavat tekijät sekä tunnistaa puutteet ja riskit.

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan työpaikalla oppien käytännön työtehtävien yhteydessä oppisopimuskoulutuksena. Osaamista täydennetään tarvittaessa lähiopetuksella muissa oppimisympäristöissä Tampereella tai Kangasalla. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma HOKS ja sen mukaisesti opiskelun laajuus ja kesto arvioidaan yksilöllisesti.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Nuohooja, Talotekniikan ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Oppisopimuskoulutus sopii työssäkäyville ja yrittäjille. Opiskelija hankkii omatoimisesti koulutukseen soveltuvan työpaikan tai sopii oman työnantajansa kanssa mahdollisuudesta aloittaa oppisopimuskoulutus.

Kustannukset

Oppisopimuskoulutuksen osallistumismaksu on 150 euroa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Nuohooja, Talotekniikan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka palvelee myös monipuolisesti yrityksiä ja työnantajia. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 15:ssä toimipisteessä Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Kangasalla, Lempäälässä, Orivedellä, Virroilla ja Pirkkalassa. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000...


Lue lisää kouluttajasta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Ajokinkuja 6
33800 Tampere

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Nuohooja, Talotekniikan ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: